Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

AK Parti'nin Meclis başkanlığına sunduğu kanun teklifine göre, aile hekimlerinin verdiği ehliyet gibi bazı sağlık raporları ücretli hale gelecek. Düzenlemeyle ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Aile hekimlerimizin verilen bir kısım raporlarının ücretsiz değil, ücretli...
  2. Yavuz Sultan Selim

Multivitamin kullanan ve deneyimleyen var mı?

Kullanmak ve kullanıp deneyimleyenlerden fikir almak istiyorum. Bu Pharmaton Vitality çok iyi satmış ve memnuniyet oranı çok yüksek...
  3. Yavuz Sultan Selim

📍Türkiye dünyada ilk 3'e girdi!

Küresel Duygu Raporu: "Sinir, stres ve üzüntüde Türkiye dünyada ilk üçte.." - Dünya genelinde 100 ülke arasında yapılan anket çalışmasında Türkiye'nin, Avrupa'nın en sinirli ülkesi olduğu ortaya çıktı. Dünya genelinde Lübnan'in ilk sirada çıktığı çalışmada, Finlandiya en sakin ülke oldu. -...
  4. Yavuz Sultan Selim

🌡ŞANLIURFA 50°C REKOR SICAĞI GÖRDÜ! 🔥

ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 50 DERECEYİ GÖSTERDİ! Türkiye'de en yüksek hava sıcaklıklarının yaşandığı kentlerden Şanlıurfa'da da Termometrelerin 50 dereceyi gösterdiği kentte, çocuklar süs havuzlarında serinlemeye çalıştı.
  5. Yavuz Sultan Selim

🔴 Çinliler bir insanı 3 günde öldüren virüs çıkarttılar!

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor! Dünya 6 milyondan fazla insanın hayatını kaybettiği koronavirüsle mücadelesine devam ederken Çinli bilim insanlarının laboratuvarda yeni bir virüs geliştirdiği ortaya çıktı. 3 GÜNDE ÖLÜMCÜL ETKİLER...
  6. Yavuz Sultan Selim

🔹Günde kaç litre su içiyorsunuz?

Dostlar bugünden itibaren her gün, günde en az 1 litre su tüketimine başlayacağım ve ramazan ayı sonrası spora başlayacağım. Maalesef çok susayan biri değilim ve toplasanız günde 1-2 bardak içerim veya içmem. Zorla içmeye çalışıyorum. 🫗 -Sizler düzenli olarak günde kaç litre tüketiyorsunuz?
  7. Yavuz Sultan Selim

Binali Yıldırım'ın geçmişte yaptığı Erzincan konuşması kendi rezilliği oldu!

Bakın! Binali Yıldırım'ın Erzincan İliç'teki madenle ilgili önlem alınması ve bölgenin riskli olduğunu söyleyenleri "Bilgi kirliliği ve kara propaganda" ile suçladığı ve "HER SÖYLENENE KULAK ASMAYIN" dediği o konuşmaları ortaya çıktı ve bu insanlarda zerre utanma, arlanma yok ki hâlâ rahat rahat...
  8. Yavuz Sultan Selim

⏳️ Masturbasyon yapmanın psikolojiye zararı var mıdır?

Dostlar bildiğiniz üzere her genç bireyin yaş ilerlediği süreçlerde ortalama 17 - 23 yaş aralıklarında libido yükselmesi, cinsel arzuları, istekleri çok baskın olur ve kimi bireyler bu baskınlığı üstelemek veya bilakis kendini tutabilmek için mecburi olarak masturbasyon yapmaktadırlar ve ancak...
  9. Yavuz Sultan Selim

📍 Türkiye Bir Alanda Dünya Birincisi Oldu!

Türkiye, 17,1 adetlik kişi başına düşen ortalama günlük sigara tüketimiyle dünya birincisi oldu. Sigara içenlerinin sayısının 15 milyondan fazla olduğu Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında ise Bulgaristan'ın ardından 2. sırada yer aldı. Türkiye, kişi başına düşen ortalama günlük sigara tüketim...
  10. Yavuz Sultan Selim

🔴 Durum Vahim! Acil Servisler %100 doluluk oranına ulaştı!

Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı: Yoğun bakımlar yüzde yüz dolu, ameliyatlar dahi erteleniyor! Yurt genelinde, artan viral enfeksiyonlar ve çok çeşitli virüslerin dolaşımda olması nedeniyle yoğun bakımlarda doluluk sorunu yaşanıyor. Gerçek yoğun bakım hastalarına yatak bulmakta sıkıntı...
  11. Yavuz Sultan Selim

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

Dostlar bugün durduk yere hastalandım üzerimde bir halsizlik, baş ağrısı (başım çatlıyor) ve vücudumda hafif titireme var, ateşimde yok sayılmaz. Sizde de varmı bu tarz belirtiler? Bu aralar salgın var ve aciller tıklım tıklım. '(
  12. Yavuz Sultan Selim

🟠 Türkiye'de acil servisler dolup taşıyor! Herkes Grip!

Acil servisler dolup taşıyor! Hastanelere başvuran her 100 kişiden 70'i grip Türkiye'de acil servisler son günlerde grip vakalarıyla dolup taşarken, yalnızca İstanbul'da Çam ve Sakura Hastanesi'nin acil servisine günlük 2500 ila 3000 arasında vatandaşın üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle...
  13. Yavuz Sultan Selim

Sağlık Bakanı Koca, mecliste vatandaştan helallik istedi.

BUNLARIN YAPAMADIĞINI ELİNDEN GELEN TÜM ÇABAYLA HALUK LEVENT YAPTI. ADAMIN HER TÜRLÜ AÇIĞINI ARAMAYA ÇALIŞTINIZ AMA NAFİLE. O ADAM SANATÇI ÜSTÜ DEĞERLİ BİR İNSAN. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Depremlerde her ihtiyaca yetişemedim, vatandaşlardan helallik istiyorum Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6...
  14. Yavuz Sultan Selim

📍 Türkiye, Ekmek Tüketiminde 1. Ülke Oldu!

Little Ranking 2023 verilerine göre dünyada en çok ekmeğin tüketildiği ülke yıllık 120 kg ile Türkiye oldu! - Türkiye 120 kg - Cezayir 110 kg - Sırbistan 106 kg - Bulgaristan 95 kg - Almanya 85 kg - Yunanistan 68 kg - ABD 60 kg - Fransa 58 kg - Rusya 57 kg
  15. Yavuz Sultan Selim

🔴 Türkiye'de 9 kişide Eris Varyantı çıktı!

Fahrettin Koca: "Türkiye'de 9 kişide Eris varyantı görüldü!" Dünyada art arda tespit edilen vakaların ardından Türkiye'de de 9 kişide Eris varyantı görüldü. Koronavirüsün bir varyantı olan Eris'in belirtileri arasında ateş, öksürük, yorgunluk, burun akıntısı, baş ağrısı ve kas ağrısı bulunuyor.
  16. Yavuz Sultan Selim

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

Geliştirdiği BioNTech aşısı nedeniyle davalık olan Prof. Dr. Uğur Şahin'den uzun süredir çalışmaları yapılan kanser aşısıyla ilgili müjdeli bir haber geldi. Şahin, "Cesaret verici gelişmeler var. Önümüzdeki iki yılda yeni deneme süreçlerine geçeceğiz. Ardından gerekli mercilerden alacağımız onay...
  17. Yavuz Sultan Selim

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

Salı gününe dikkat! Türkiye'yi kavuran Eyyam-ı Bahur gidiyor, yağmur geliyor. Eyyam-ı Bahur adı verilen çöl sıcakları ülke'nin dört bir yanında etkisini göstermeye devam ederken, meteorolojik kaynaklardan 40 dereceye kadar çıkan sıcaklıklarla ilgili sevindiren bir gelişme paylaşıldı. Salı...
  18. Yavuz Sultan Selim

🚨 Türkiye'de tüm sağlık çalışanları 2 gün işi bırakıyor!

🚨 Türkiye genelinde sağlık çalışanları 2 gün iş bırakacak! Sadece acil birim açık olacak! Sağlık çalışanları, Türkiye genelinde şiddetin önlenmesi, özlük haklarının verilmesi amacıyla 1 Ağustos'tan itibaren iki gün iş bırakacak. İş bırakma eyleminde poliklinik hizmeti gibi elektif hizmetlerin...
  19. Yavuz Sultan Selim

☀️ Hangi şehirdesiniz ve hava kaç derece?

Malumunuz hava sıcaklıkları gün geçtikçe artmaya devam ediyor ve insanların günlük yaşantısını, sağlığını ve planlarını çoğunlukla olumsuz etkiliyor. Bu durum tatilcilere yarar sadece. Bu son yıllarda artmasının en büyük sebebi küresel ısınma ve iklim dengesizliği maalesef. - Sizler hangi...
  20. Yavuz Sultan Selim

Lens kullanan var mı? (-2,75 Miyop) - ACİL!

Merhaba Arkadaşlar ben 2 yıldır aktif lens kullanıcısıydım ve 2 ay önce çok âni bir karar ile hemen no touch laser ameliyatı oldum ve gözümü çizdirdim. Benim 2 çift sıfır lens elimde kaldı (AirOptix Plus) + 360 ML Acuvue Solüsyon Normalde bir kutu lens de 3 çift var (6 adet) ve ben 1 çiftini (2...
Top Bottom