Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🔥🚨 BİTCOİN 100.000 $'I AŞTI!

2. Yavuz Sultan Selim

🔥🔥 BİTCOİN 100.000 $'A KOŞUYOR!

Kripto para piyasaları, Trump'ın kripto dostu bir yönetim sergileyeceğine dair işaretlerle bu yıl iki katından fazla değer kazandı. Son verilerine göre, Bitcoin 24 saatlik zaman diliminde %7 artışla 98.384 dolar seviyesinde zirve gördü, piyasa değeri ise 1,94 trilyon dolara ulaştı. Bu yükseliş...
  3. Yavuz Sultan Selim

🔻Bitcoin ve Ethereum resmen çakıldı! 🪙 (Borsalar işlem kesti)

Orta Doğu'daki İsrail-İran gerilimi ve ABD'de resesyon korkuları kripto paralarda büyük çöküşü tetikledi. 37 yılın en yüksek düşüşünü yaşayan lider kripto para birimi Bitcoin 54 bin dolara, Ethereum ise 2300 dolara kadar çekildi. Öte yandan erken saatlerde işleme başlayan Asya piyasalarında da...
  4. Yavuz Sultan Selim

Bitcoin 24.000 $ seviyesini gördü !

Bu hafta toparlıyor kendisini
  5. Yavuz Sultan Selim

《°~°`》Bitcoin 18.756 $ a kadar düştü.

18.756 $ görmüş. Anlık 19.030 $ civarı.
  6. Yavuz Sultan Selim

1 BTC = 19.100 $ (°~°) Zararınız varmı ?

Fena çakıldı 5 aydır. Zararım 9.000 ₺ yi geçti. Elimde avax var. Sizin zararınız nedir ?
  7. Yavuz Sultan Selim

Bitcoin 17 ayın en düşük seviyesinde !

An itibarı ile 23.600 $ Ekran kartı fiyatlarına ufak bir etkisi olacağını düşünüyorum.
  8. Yavuz Sultan Selim

Bitcoin uzun süre sonra 30K$ altına düştü !

Uzun zaman sonra 30.000 $ altına düşerek 29.900 $ bandında seyrediyor. Bakalım daha neler göreceğiz ve özellikle önümüzdeki yaz aylarında ne olacağını çok merak ediyorum. Luna coinin çakılma olayı çok dikkat çekti çünkü şok yaratacak düzeyde düşmesi hiç hayrı alamet değil ! Ayrıca diğer tüm...
  9. Yavuz Sultan Selim

Bitcoin çok düştü ! 🤔

Edit: 33.600 $ a kadar düştü. 34.600 $ bandına kadar geriledi ve çok kritik bir noktada. Çünkü en güçlü destek bölgesinde buradan düşeceğini sanmam ve ancak Temmuz sonrası toparlar diye düşünüyorum (Yatırım tavsiyesi değildir !) Şimdi Bitcoin'in çakılı durumda olması mining olayı ve ekran...
  10. Yavuz Sultan Selim

Öneri Bitcoin analizini sağlam yapan bildiğiniz yabancı varmı ?

Arkadaşlar ben trade konusunda çok vasıfsızım çok zararım oldu bu acemiliğimden ötürü. Analiz / ön tahmin yapan sağlam analizciler varmı yabancı veya Türk ? Kendisini takip edeyim.
  11. Yavuz Sultan Selim

AB Parlamentosu Bitcoin'i yasaklayacak olan yasama teklifi sunacak !!

Bu gidişle sizler ne düşünürsünüz benim fikrim btc nin 100K yı elbet göreceği zaman olacak. Fakat bu tarz kararlar neticesinde 20 k lara kadar geriler diye de düşünmüyor değilim ? KAYNAK LİNK
Top Bottom