Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

⌨️ Klavye yazma rekorunuz kaç? (Fast10Fingers) ⏱️

Dostlar soru başlıkta! Bir dakikada kaç kelime yazabiliyorsunuz? :blobdance: Ben on parmak alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama eski alışkanlığımdan dolayı alışması epey zor. SKORUM: 88 DKS - (https://10fastfingers.com/typing-test/turkish)
  2. Yavuz Sultan Selim

Sizce Numpad'limi yoksa Numpad'siz mi?

Sizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı? (y) Ben şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey. Tek olumlu tarafı fazla yer kaplamaması.
  3. Yavuz Sultan Selim

⌨️ Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? - Mekanik/Yarı Mekanik/Membrane

- Kullandığınız klavyenin marka ve modeli? - Mekanik - Yarı Mekanik - Membrane? Abdullah sağ olsun zamanında indirime koydu ve 599 ₺ fiyatında kapmıştık süper klavye Asus TUF K3 Aura Red Mekanik Red Switch RGB Klavye
  4. Yavuz Sultan Selim

Abdullah Hacıgül'den yeni klavye incelemesi ! Çok iyi !

Beyler klavye müthiş üstelik sağ üst köşedeki yazı veya çizim yansıtma olayı gerçekten çok yenilikçi bir düşünce.
  5. Yavuz Sultan Selim

Red / Black / Brown switch RGB klavye önerisi.

Maks 700 TL ve aklımda Razer Ornata Chroma V2 var ama green switch olduğu için ses yüksek geliyormuş Ayrıca ben tuşlara hafif basan biriyim. Sade, şık ve çok sessiz bir mekanik klavye öneriniz var mıdır ? @Perfectshot06 FULL SİZE OLACAK !
  6. Yavuz Sultan Selim

Razer Ornata Chroma V1 piyasada yokmu ?

Ornata Chroma V2 olanı 660 ₺ küsuratında V1 olanını bulamadım bilen varsa link atabilir mi ?
  7. Yavuz Sultan Selim

Klavyeyi mekanik mi yoksa membranmı tercih edersiniz ?

Soru başlıkta. Ayrıca mekanik ve membran oyun performansını etkilermi ?
  8. Yavuz Sultan Selim

► REDRAGON K582R SURARA klavyesi alınır mı ? İndirim de şuan

Arkadaşlar inventus ta denk geldim red switch ve oldukça mâkul bir indirim var. Siz ne dersiniz ? KLAVYE Abdullah Hacıgül paylaştığı anda 350 TL ye vigor gk30 combo set almıştım. Belki vigoru satar bunu alıorım
  9. Yavuz Sultan Selim

Mekanik Klavye Önerisi Sessiz Switch'li

Bütçem maks 600 TL ben Abdullah Abi hikaye paylaşır paylaşmaz Vigor GK30 Combo set aldım 350 TL ye klavyeyi taktım dış görünümü, rgb si, tuş dizlimi , şıklığı vs tam istediğim gibi sade bir klavye ama maalesef mekanik değil. vigor gk 30 tarzı sade, rgb ve sessiz bir mekanik klavye öneriniz...
  10. Yavuz Sultan Selim

FPS Oyunları için mekanik klavye şartmı?

Arkadaşlar sadece CS:GO oynuyorum ve sizce genel anlamda fps oyunları için mekanik şartmıdır ? Öncelikle Abdullah Hacıgül'e çok teşekkürler. Hikayesinde paylaşır paylaşmaz hemen Vigor gk30 combo set aldım bedavaya resmen (349 tl) ve geldi şimdi elime. Harika bir klavye ama mekanik olmaması çok...
  11. Yavuz Sultan Selim

Öneri Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi alınır mı?

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi alınır mı arkadaşlar ? KLAVYE LİNKİ
  12. Yavuz Sultan Selim

Rampage KBR-96 Ultimate Klavye alınır mı? ?

Arkadaşlar cs go oyuncusuyum. Bu klavyeyi veya 400 - 600 TL bandında önereceğiniz daha iyi bir klavyr varmı yoksa rampageimi alın dersiniz .
Top Bottom