Arama sonuçları: *

1. cobretti

Anne Pro 2 Gateron vs Kailh

Banggood dan alıcam hem sessizlik hemde performans açısından Kailh Box White mı? Gateron Brown mı?
  2. cobretti

Royal Kludge RK61 alınır mı??

1. Banggooddan alıcam 386 TL'ye geliyor sizce alınır mı?? bir sorum daha var 2.Brown switch mi daha sessiz red mi?
  3. cobretti

Öneri 500-550TL Red Switch Klavye

Hangi klavyeyi önerirsiniz?
  4. cobretti

Rampage KBR96 Renk Sabitleme

Klavye rengini nasıl tek renk yaparım yani hem ışık barını hemde tuşları sadece yeşil yapmak istiyorum kısa yolu varmı yazılımında bulamadım
  5. cobretti

Rampage KBR96 Türkçe yapma

İngilizce oldu ç harfi yerine nokta koyuyor yanlislikla yaptim nasil duzeltebilirim
  6. cobretti

Rampage KBR 96 H.o mu G.o

417 TL en ucuzu H.o mu G.o mu
  7. cobretti

Hangi Model Daha sessiz

arkadaşlar trendyolda 2 adet rampage kbr 96 var ikisi ayni switchmi anlayamadim yoksa ikiside aynimi değilse hangisi daha sessiz Link 1...
  8. cobretti

Rampage Ultimatr kbr96

Arkadaşlar rampage ultimate kbr 96 Alınır mı? ve ne kadar goturur beni her türden oyun oynuyorum
  9. cobretti

Öneri 400 TL Bütçeye Mekanik Klavye

Arkadaşlar uzun ömürlü sorun çıkarmayan maximum 400 tl yazilimi olan ve mekanik olan klavye onerirmisiniz? İyi Akşamlar
  10. cobretti

Öneri Klavye Önerisi

Arkadaşlar benim icin her milisaniye önemli competitive (rekabetçi) oyunlar için Gamepower Saber'ımı yoksa Gamepower Warlock umu onerirsiniz ikiside degilse 400TL yi aşmayacak bir mekanik klavye önerir misiniz? ve aynı zamanda sesi fazla olmamalı İyi Günler
Top Bottom