Arama sonuçları: *

1. Demirr34_

Patriot Viper Steel RGB 32gb 3600 inceleme

Patriot Viper Steel RGB DDR4 32GB (2 x 16GB) 3600MHz aldım arkadaşlar sisteme montajını yaptım gayet güzel ve şık duruyor elinize aldığınızda kaliteli duruyor ağırlığı vs yerinde Armoury Crate ile renk ayarlamalarını yapabiliyorum kişiselleştirebiliyorum. 3600 Mhz de çalışıyor sormak...
  2. Demirr34_

Yardım Ram yüzünden radyatörü takamıyorum

Arkadaşlar yeni ram almıştım patriot bunları taktım ama bu sefer radyatörü takamıyorum sığmıyor üst tarafa nasıl yaparız ?
  3. Demirr34_

Yeni ramlerim geldi ne yapmam lazım

Merhabalar amazon almanyadan söylediğim 32gb ramlerim geldi izlemem gereken bir yol var mı bıos ayarlı vs yoksa direkt tak çalıştır mı yapmam gerekiyor ?
  4. Demirr34_

Çözüldü✓ Amazon yurtdışı ürün gümrüğe takıldı

Arkadaşlar yurtdışından ram sipariş ettim şimdi bir mail geldi mail şu şekildedir daha önce başına gelen oldu mu hiç ?
  5. Demirr34_

YD den aldığım ram gelmeme ihtimali var mı ?

Arkadaşlar merhaba yurtdışından ram aldım 32 gb patriot 18 inde sipariş ettim gelmeme ihtimali olur mu 6 gün geçti herhangi bir değişiklik yok
  6. Demirr34_

Ramlerimi saatım PC ramsiz çalışır mı

Arkadaşlar merhabalar 16gb ramlerimi saatım 32 gb aldım yd olduğu için 7 eylülde gelecek bu süre zarfında PC yi kullanmıyorum sizce iptal edip yurtiçiden mi alsam yoksa ramsiz PC yi çalıştırabilir miyim ? Sizce ne yapayım yoksa 7 eylüle kadar mecbur bekleyeyim mi ? Ramlerimin bu kadar hızlı...
  7. Demirr34_

32 Gb ram önerisi 3600 Mhz

Merhabalar sistemimdeki 16gb ramleri satıp 32gb almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ? Bütçe: 2000-2500 1692357107 2x16
  8. Demirr34_

Yardım Hangisini almalıyım sizce 3 adet ram den?

Arkadaşlar merhabalar sıfır almayacağım 2. el alacağım için bu 3 ü arasında kaldım sizce sistemime hangisi daha çok uyar ? Bütçem max 2000 https://www.garajonline.com.tr/crucial-ntb-2x16gb-4800mhz-ddr5-ct2k16g48c40s5-1959?ref=akakce&v=1.46...
Top Bottom