Arama sonuçları: *

1. Demirr34_

🔥🔥18:00 da yeni sisteme hazır mıyız ?🔥🔥

Sizce hangi sistem çıkacak arkadaşlar ?
  2. Demirr34_

Çözüldü✓ Bu sistem ne kadar eder ? Alınır mı ?

Arkadaşlar bu sistem sizce ne kadar eder ve alınır mı sizce alınacak olsa ?
  3. Demirr34_

Sistemde neleri değiştirmem gerekir.

Arkadaşlar hepinize merhaba sistemim aşağıdaki gibidir ekipmanlarımla birlikte sizce sistem de değiştirmem gereken bir şey var mı ? RYZEN 5 5600x MSI RTX 3070 Z TRİO ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz Patriot Viper Steel RGB DDR4 32GB(2X16) Power Boost VK-G2052S COOLER MASTER MasterLiquid Lite...
  4. Demirr34_

Pc bakımı için yardım

Arkadaşlar merhaba sistemimdeki 2x8 gb ramleri sattım yerine 2x 16 aldım sistemden ramleri söktüm ramleri sökerken mecbur sıvı soğutma radyatörününü de söktüm m2ssd almak istiyorum onu alırsam ekran kartını da sökmem gerekiyor ekran kartının altında kalıyor bende diyorum ki bu kadar şeyi...
  5. Demirr34_

İş için laptop max 30 Bin

Arkadaşlar 2d motions yapıyorum aftereffects premier Photoshop yani bütün AE uygulamalarını kullanıyorum sadece iş için kullanılacak max bütçe 30 bin TL önerilerinizi bekliyorum
  6. Demirr34_

Arkadaşlar bu leptop alınır mı yoksa masaüstü mü kurmak mantıklı

Arkadaşlar ekteki leptopu almak istiyorum yoksa bu paraya daha iyi bir masaüstü veya başka leptop alınır mı ...
  7. Demirr34_

PC’m ne kadar eder ???

RYZEN 5 5600x / MSI RTX 3070 Z TRİO / ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz / GSKILL RİPJAWS V (2X8) / Power Boost VK-G2052S / COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240/ Gigabyte G27Q 27" 1 MS 144 Hz / Corsair CX Series CX750F / Seagate Sabit Sürücü 2TB/ ROG Strix Scope/Logitech G G102 / HYPERX CLOUD STİNGER...
  8. Demirr34_

PC için parça tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir sistemim var ufak ufak yükseltmeler ve güzel bir görüntü dahili bir şeyler istiyorum önerilerinizi bekliyorum bütçe için bir bütçem yok her ay bir parça değişmeyi düşündüğüm için bütçe çok sorun yaşatmaz AMD Ryzen 5 5600x İşelemci Asus B 450M DRAGON...
  9. Demirr34_

Ekran Kartı , Güç Kaynağı ve Anakart uyumu veya önerisi

Herkese merhabalar, aşağıda gördüğünüz gibi şu an ki hali hazırdaki sistemim. Elimde benim bir adet GEFORCE RTX 3070 GAMING Z TRIO 8G LHR Ekran Kartı ve Corsair CX Series CX750F RGB CP-9020218-EU 750 W Power Supply bulunmakta. Sistemimdeki anakart bunlara uyumlu mu veya ana kart almam lazım mı...
  10. Demirr34_

Kasamdaki parçalar için öneri ve tavsiye

Merhaba arkadaşlar öncelikle kasa içindeki parçaları sayacağım ve bu parçalardan Anakartı olursa İşlemci ve RAM yükseltmek istiyorum sizce uyumlu olarak ne alabilirim? Veya sitemde değiştirmem gereken bir şeyler var mı? AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci - ASUS...
  11. Demirr34_

Apex Oynarken Ekran Gitti

Merhabalar daha 20 dk önce apex oynarken bi anda ekran gitti kasa hala çalışır durumda ekranda sinyal yok yazısını aldım res attım aç kapa yaptım ekran kartından monitöre giden kabloyu tak çıkar yer değiştir yaptım ama olmadı ne yapabilirim cidden bilgili kişiler yazsın
  12. Demirr34_

Sistemimde Neleri Değişmeliyim 2x Ram var arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar sitemimi sizinle paylaşıyorum sizce değiştirilmesi veya şu olsa daha iyi olur dediğiniz şeyler var ise yorumlar mısınız ? AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ASUS B 450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart GSKILL 8G B...
Top Bottom