Arama sonuçları: *

1. Conqueror_

Yardım Rtx 4080 Super İcin Psu Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Mevcut akşama rtx 4080 süper ekran kartı aldım işlemci 7600 Mevcut halde nzxt 750w 80+ psu var fakat ekran kartını resimde göreceğiniz üzere bağlayamıyorum tek bir pcie kablosu var iki adet daha lazım bunun için yeni yeşil pcie 5.0 psu almalı mıyım? Alacaksam bu ekran...
  2. Conqueror_

MSI MAG PANO M100R PZ Alınır mı?

Arkadaşlar bu kasayı kullanan veya tecrübe eden var mı bir çok yorum okudum herkes memnun fakat size de sormak istedim. Link
  3. Conqueror_

Asus Tuf GT502 VS Corsair İcue 4000D Airflow RGB

6.5 K fiyata içerisinde tam modüler Corsair 850w 80+ Gold sertifikalı psu bulunan Corsair 4000D Airflow RGB almak mı? Veya 5.1 K fiyata Asus GT502 kasa alarak içerisine de 750W psu ekleyerek almak mı? Biliyorum iki kasa birbirinden sınıf olarak çok farklı fakat ikisi de cezbediyor özellikle...
  4. Conqueror_

Öneri Üç Kasa Arasında Kaldım Hangisi?

Merhaba Arkadaşlar, Şu 3 kasa arasında kaldım bir tanesinde 750w power var tabi onu da göz önünde bulundurmak lazım hangisi daha iyi kullanan var ise belirtebilir mi? https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-versa-t27-tg-750w-80plus-argb-3x120mm-fanli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html...
  5. Conqueror_

Gamepower Warcry Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar, Gamepower Warcry 6x ARGB fanı, Fan kontrolcüsü ve 650 +80 Plus Power ile satmayı düşünüyorum. Kasa yaklaşık 5 - 6 aylık jelatinleri üzerinde duruyor çok az bir süre kullanıldı. Sizce ne kadara satabilirim ilana ne kadara koysam uygundur ? 1654006160 Bu arada kutusu faturası...
Top Bottom