Arama sonuçları: *

1. Conqueror_

Temu Alışveriş Limiti Ne Kadar?

Teşekkürler
  2. Conqueror_

Minimum değil de maximum ne kadar tutabilir ürün fiyatını mı baz alacağız yoksa vergiyi mi örneğin vergi dahil 3000tl tuttu sorun olur mu ve adet olarak en fazla 5 adet ürün mü alabiliyoruz ?
  3. Conqueror_

Merhaba arkadaşlar, Temudan ilk defa alışveriş yapacağım Aliexpress de belirli adet ve tutar limiti oluyordu sanırım Temu da böyle bir limit var mı örneğin en fazla 5 ürün veya 2000usd vb gibi bir durum var mı var ise bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?
  4. Conqueror_

RTX 4080 Super İçin Ryzen 9 7900 mü Ryzen 7 9800X3D mi?

Arkadaşlar ekran kartı için hangisi daha mantıklı olur hali hazırda Ryzen 9 7900 12 küsür fiyata var Ryzen 7 9800X3D henüz piyasada yok ama olsada diğer işlemciden iki kat pahalı ne dersiniz?
  5. Conqueror_

Sensör Panel Yaptım Nasıl Olmuş?

Teşekkürler. Tabletteki gerçek ve anlık değerler Aida64 ile yaptım.
  6. Conqueror_

Aynen biraz aceleye getirdim ama ileride daha hassas ölçü alıp geliştirme yaparım
  7. Conqueror_

Evet bir upgrade için getirmiştim iş yerine getirmişken bunuda aradan çıkarayım dedim
  8. Conqueror_

Burası iş yerim asıl ekipmanlar evde merak etme 🙂
  9. Conqueror_

Elimde boşta Tablet vardı 3D yazıcıdan aparat tasarladım ve baskı aldım sonuç bu.
  10. Conqueror_

Yardım Rtx 4080 Super İcin Psu Önerisi

2 K da yaşanmaz da 1080 de kullanacağım bakalım ne olacak
  11. Conqueror_

Ekran kartına tek kablo ile bağlayabiliyoruz bu psu da değil mi?
  12. Conqueror_

5K bütçek kurtarır mı?
  13. Conqueror_

Merhaba arkadaşlar, Mevcut akşama rtx 4080 süper ekran kartı aldım işlemci 7600 Mevcut halde nzxt 750w 80+ psu var fakat ekran kartını resimde göreceğiniz üzere bağlayamıyorum tek bir pcie kablosu var iki adet daha lazım bunun için yeni yeşil pcie 5.0 psu almalı mıyım? Alacaksam bu ekran...
  14. Conqueror_

4080 Super İçin Minimum Hangi İşlemci Olmalı?

Arkadaşlar kısacası başka işlemci şu an için alamayacağım o nedenle 4080 Super ile 7600 işlemcide 1080p de çok fazla sorun çıkarır mı bana onu merak ediyorum 300 değil de 200fps alayım sorun değil ileriye dönük düşünüyorum zaten bu kartı o nedenle alıyorum.
  15. Conqueror_

1080p ama ileride 2k monitör düşünüyorum açıkçası fakat mevcut halde 1080 de kullanacağım
  16. Conqueror_

Arkadaşlar 4080 süper kart almayı düşünüyorum elimdeki 7600 onu beslemez diye biliyorum bu nedenle onu besleyebilecek minimum ekran kartı ryzen tarafında hangisi olursa iyi olur?
  17. Conqueror_

RTX 4070 4080 li Sistem Fiyatları

Merhaba arkadaşlar, Malum Kasım ayı geldi sayılır haliyle bir çok üründe ve sistemde indirim bekliyoruz. Şuan hali hazırda RTX 4070 Süper 4080 Süper li hazır sistemler mevcut örneğin 4070 Ti Süperli bir toplama sistemi 62 64K arasına alabiliyorum sizce Kasım ayında böyle bir sistem daha ucuza...
  18. Conqueror_

50000₺ Sistem Tavsiyesi

Toplayacak mısın hazır sistem mi alacaksın ?
  19. Conqueror_

Çözüldü✓ DHCP sunucusuna erişilemiyor

Bu hata nerede hangi ekranda çıkıyor? Modem de bir sorun olabilir ip adresi almış mı bilgisayarın?
  20. Conqueror_

Öneri İki Monitör Arasında Kaldım İndirim Bitmeden Fikir Verin

Aslında Pivot arıyordum ama bu fiyatlara pek mümkün değil sanırım
Top Bottom