Arama sonuçları: *

1. Conqueror_

Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Günlük kullanım ve spor da kullanım için kullandığınız veya deneyimlediğiniz sesi doyurucu bluetoouht kulak içi kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe 500 - 1000 TL
  2. Conqueror_

FPS Oyunlarda 7.1 mi Stereo mu?

Merhabalar, Bir kaç gündür kulaklık arayışındaydım forumda konularımı görenler bilir çok şükür birine karar verip aldım Razer Barracuda X modelini. Sorum ise şu Pubg oynuyorum bu kulaklıkta ses kasmak için dolby dts gibi platformları kurup 7.1 kullanmak mı daha mantıklı yoksa stereo olarak mı...
  3. Conqueror_

2K Wifi Kulaklık Önerisi - Seçim

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 5 gündür çok sıkı bir şekilde kulaklık araştırması yapıyorum. Önceliğim en son çıkan yen versiyon olandan eski versiyona doğru karar vermek, Wifi, 7.1, Ses kasma, kumaş ped ve mikrofonlu olması. Bir çok inceleme videosu izledim bir çok kulaklık araştırdım...
  4. Conqueror_

2000 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, Bir önceki konumda Asus Tuf H1 Wifi kulaklığı sordum onca hit olmasına rağmen kimse yanıt vermedi. Önceliğim Wifi olması ve özellikle oyunda ses kasmada iyi olması bir de yazılım arayüzünden her şeyi ayarlanabilir olması. Sizden ricam aşağıda paylaştığım kulaklıklardan...
  5. Conqueror_

Asus H1 wifi kulaklık 1330 TL alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu kulaklık alınır mı kullanan var mı memnun mu? Veya bu fiyatlarda başka wifi kulaklık önerisi olan söyleyebilir mi?
Top Bottom