Arama sonuçları: *

1. Conqueror_

4080 Super İçin Minimum Hangi İşlemci Olmalı?

Arkadaşlar 4080 süper kart almayı düşünüyorum elimdeki 7600 onu beslemez diye biliyorum bu nedenle onu besleyebilecek minimum ekran kartı ryzen tarafında hangisi olursa iyi olur?
  2. Conqueror_

Ryzen 5 7600 - RTX 4070 Uyumluluğu?

Merhaba Arkadaşlar, Daha önce de konu açmıştım fakat gittikçe fiyatlar yükseliyor bence beklemenin mantığı yok RTX 4070 GİGABYTE EAGLE alacağım. Bu kartı beslemek için ise Ryzen 5 7600 düşünüyorum bu ikiliyi kullanan var mı bir sorun yaşadı mı darboğaz yapar mı diye merak etmekteyim.
  3. Conqueror_

PC Status Monitör Yaptım

Kendime oyunlarda veya yoğun kullanımlarda anlık olarak CPU ve GPU kullanım yüzdelerini ve sıcaklık değerlerini görebileceğim mini bir devre tasarladım gayet de hoş oldu değerler anlık olarak değişiyor. Geriye sadece buna güzel bir kutu tasarlayıp 3D yazıcı da bastırmam kaldı oda bir günlük iş :/
  4. Conqueror_

Sisteme Fiyat Biçelim mi?

Merhaba Arkadaşlar, Sistemi yükseltmeyi düşünüyorum yetmediğinden değil de sırf bende takıntı olduğu için her 6 7 ayda bir sistem yenilerim :) Resmini paylaştığım ve aşağıda özelliklerini paylaştığım sisteme birlikte fiyat biçelim mi? Power hariç parçaların hepsi sıfır alındı hepsi yaklaşık 6...
  5. Conqueror_

Yardım! Windows 11 çözünürlük sorunu

Merhaba arkadaşlar, Windows 10 dan 11 e yükseltme yaptım. Bilgisayarı Windows 10 da 1920x1080 144 Hz olarak kullanabiliyordum 11 e yükseltince 60Hz ve 1280x1024 den yukarı çıkamıyorum sürücüyü kaldırıp yeniden kurdum düzelmedi Nvidia denetim masasından çözünürlük oluşturup kaydediyorum ama...
  6. Conqueror_

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıda özelliklerini ve alınma tarihlerini belirttiğim sistemimi satsam şu an ne kadar eder? Amd Ryzen 5 3600 3.60 GHZ 35M AM4 İşlemci Asus Prime B-450M-A II 4400MHZ DDR4 Anakart Zotac GeeForce RTX 3050 Çift Fanlı 8 GB Ekran Kartı T-Force Vulcan Tuf Yellow 2x8 GB 16 GB...
  7. Conqueror_

Windows 11 (Bu Bilgisayar Windows 11'i Çalıştıramaz) (TPM) Hatası Çözümü

Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere Windows 11 yüklemelerinde veya Windows 10'dan 11'e yükseltmelerde TPM hatası veya konu başlığında bahsetmiş olduğum hataları bir çok kullanıcı almakta. Aynı sorunu bende yaşadım ve araştırma sonrası bir çözüme ulaştım aşağıdaki eklediğim resimleri sırası ile...
Top Bottom