Arama sonuçları: *

1. AydınZafer

PC UPGRADE ETMEK İSTİYORUM

8 GB Ramin kaç MHz ise aynısından bir tane daha al.Dual channel yap.Gerisini sonra düşün.İlk işin Rami Dual channel yap
  2. AydınZafer

Yurtdışı telefonumuzun eSIM hakkının olduğunu nasıl anlarız?

Sorunu çözdüm,120 yi aradım ve müşteri hizmetlerine IMEI numarasını verdim. Ardından eSIM hakkının bittiğini söyledi.
  3. AydınZafer

Mavi Ekran Mavi Ekran Alıyorum.

DDR3 sistem ise klasik
  4. AydınZafer

9 Aylık iPhone 12 deneyimlerim (Yurtdışı cihazı)

Hocam bendede Çift hatlı iPhone 11 pro var, yılbaşında açıldığında 8 ay mı kullanabileceğim? Nasıl olacak?
  5. AydınZafer

Yurtdışı telefonumuzun eSIM hakkının olduğunu nasıl anlarız?

2. El çift sim li bir iPhone aldım, aldığım kişi ben sadece tek hat kullandım dedi.2. hattın eSIM hakkının olup olmadığını nasıl anlarım?
  6. AydınZafer

Sahibinden.com da mağdur edilmemek için ne yapmalıyız?

Karalama nedir? 1701293150 Mesela bu ilanımı birisi hiç mesaj atmadan aldı.Acaba beni mağdur mu edecek? Sizce satışı iptal etmeli miyim?
  7. AydınZafer

Bende yaşamamıştım fakat yeni patladım.5700 XT satmıştım, ürünü iade etti ve kutusunu yırtmıştı.Ama çok şükür ürün çalışıyordu 😌
  8. AydınZafer

Öbür türlü alıcı ikna olmuyor. 1701292217 Örneğin yarın anakart kargolayacağım,kargolamadan önce video alsam ne olur çalışıyor olarak göstermedikten sonra... 1701292284 Kargoyu yollamadan önce tutanak tutun demişti sahibinden.com müşteri hizmetleri.Bu sayede mağdur edilmezsiniz dedi.
  9. AydınZafer

Sahibinden.com da ikinci el bir elektronik ürün sattığımızda ürünü kargolamadan önce mağdur edilmemek için almamız gereken önlemler nedir?
  10. AydınZafer

iPhone 11 Pro kaç watt şarj aleti almalıyım?

iPhone 11 Pro telefonda 35 wattlık bir orjinal Apple şarj cihazı alsam sorun yaşar mıyım?
  11. AydınZafer

Yardım Eski modem kullanılır mı?

Esteğfurullah kardeşim rica ederim, hayırlı geceler 🙋‍♂️
  12. AydınZafer

İnternet sağlayıcı firmadan kurulum için kullanıcı adı ve şifre iste,192.168.1.1 e gir, hızlı kurulum de,kurulum yap.Youtubeden destek al
  13. AydınZafer

Evet
  14. AydınZafer

İlk attığını kullan o daha iyi
  15. AydınZafer

Başka ne modem var
  16. AydınZafer

RGX 11z Pro Vandal vs Kaos'un Başlangıcı Vandal vs Ejderin Buyruğu Vandal

Kendin beğenmelisin,hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa
  17. AydınZafer

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Aynısı bendede oldu,ekran kartına hdmı taktım ve stand by modundayken monitörün Yuvarlak tuşuna basıp HDMİ 2 yi seçtim (sende hangisinde takiliysa onu seç) sonra ekran geldi,eğer gelmezse kabloların tamamen portlara oturduğunda emin ol ve yine ekran gelmezse ayni yerden Auto Switch Display gibi...
  18. AydınZafer

SteelSeries Arctis Nova 4 iyi mi? rahat mı?

Razer blackshark V2 öneririm, Mediamarktta deneme fırsatım oldu,pedler çok yumuşak ve yalıtımı çok iyi.İlk fırsatta almayı düşünüyorum. 1701036586 İstersen sende en yakın Media Marktta gidip deneyebilirsin.
Top Bottom