Arama sonuçları: *

1. ScolisT

YENI YILDA EV KİRASINI NE KADAR YAPMALIYIM?

8 binden ne kadar oluyor bu yüzdeyle 1735490786 13 18 arası bile vereni gördüm ama bu şuan zamdan önce
  2. ScolisT

YENI YILDA EV KİRASINI NE KADAR YAPMALIYIM?

Arkadaslar 3 yıllık bina 3 cü kat 2+1 olan dairem suan kirada yeni yılda ne kadar zam yapacam kestiremedim suan kirası 8 bine veriyorum evet ucuz ama sizin fikriniz yada yasal olarak en az en cok ne kadar yapmalıyım?
  3. ScolisT

Format attıktan sonra PC ÇOK YAVAŞLADI?

oyunlarda yavaşlama çok fark oldu hemde. sistem Ryzen 5700x3d Ekran kartı msi gamin x rtx 2070 super 32 gb ram
  4. ScolisT

biosu kontrol ettim bi sorun yoktu. aynı şekilde tekrar temiz bi usb ile format attım gene aynı durum
  5. ScolisT

arkadaşlar pcye format attıktan sonra çok yavaşladı format atmadan önceki perfonmansı alamıyorum sebebi nedir ? yada nelerdir
  6. ScolisT

SİSTEMİM KAÇ PARA EDER LÜTFEN ACİL?

İŞLEMCİ: İ5 13600K KUTULU 3 YIL GARANTİSİ VAR ANAKART: MSİ Z690 EDGE WİFİ DDR5 6400MHZ OC KUTULU FATURALU 1 YILDAN FAZLA GARANTİSİ DEVAM EDİYOR EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX RTX 3070 MİNİNG YAPILMADI FATURASI 2023 01. OCAK AYI BELLEK RAM: CORSAİR VENGEANCE 2X16 32GB 6000 MHZ DDR5 SIVI...
  7. ScolisT

EN İYİ ANAKART MARKASI HANGİSİDİR?

BAŞLIKTA DEDİĞİM GİBİ EN İYİ ANAKART MARKALARI HANGİLERİ 1 2 3 OLARAK ?
  8. ScolisT

I7 14700kf sıcaklık sorunum

pompayı yanlış montaj yapmışsındır büyük ihtimalle
  9. ScolisT

İşlemcimin sıcaklıgı normal mı? 5700x3d

5700x3d kullanıyorum 240mm sıvı sogutucu ile ama pubg mobile gibi bir oyunda 70 dereceleri görmesi normal mı? ben sıvı sogutucumun bozuldugunu düşünüyorum yoksa bu işlemci bu kadarmı ısınır?
  10. ScolisT

Kargolamak yasakmış ne yapmam gerekiyor

boş yapmış keyfine göre muamele yapmış
  11. ScolisT

Önerebileceğiniz PC ses sistemi?

ev kullanıcısı için ama sesi güzel veren hoparlör 2+1
  12. ScolisT

AM4 SOKETLİ ANAKART TAVSİYESİ?

neden yapılmıyor?
  13. ScolisT

ALDIM KULLANIYORUM ANAKARTIM BOZULDU YENİSİ LAZIM
  14. ScolisT

SELAM ARKADAŞLAR AM4 5700X3D İÇİN GEREK OVERLOCK İÇİNDE ÖNEREBİLECEİĞİNİZ İNTEL Z SERİSİ GİBİ YANİ ANAKART ÖNERİRMİSİNİZ BÜTÇE BELİRLEMEDİM AMA FİKRİNİZ VARSA ATABİLİRSİNİZ
  15. ScolisT

Bu Kulaklık kablosunu nerden bulurum?

baktım bulunmuyor
  16. Logitech G PRO X Ses kartı Kablosu

Logitech G PRO X Ses kartı Kablosu

arkadaşlar resimde gördüğünüz logitech g pro x kablosu olan varsa alırım fazlalıktan satan?.
  17. ScolisT

Bu Kulaklık kablosunu nerden bulurum?

Logitech g pro x kullanıyorum fakat gösterdiğim kablo yok jak ile kullanınca Logitech Hub dan görünmüyor özelliklerinden faydalanamıyorum internetten bakınca fiyatları çok pahalı bu kısa kablo ne yapabilirim? baska markanın jak usb dönüştürücü alsam uygulamadan görünürmü?
  18. ScolisT

SSD Sonuçlarım normalmı ?

şuan değerlerim kötümü yani ? napmam lazım
  19. ScolisT

evet bitane 2.5 ssd ve 1 tane hdd var
  20. ScolisT

Merhaba 1 ay önce Crucial 1tb 5000/3600 mb olarak aldım test yaptıgımda böyle çıktı sizce bi sorun varmı normal mı ?
Top Bottom