Arama sonuçları: *

1. H

FiveM ayar ve grafik paketi önerisi

Noldo hocam yani ben sadece iyi görüntü ve 60 fps istiyorum 1060 3GB ryzen 7 2700 16gb ram ile niye alamıyorum onu anlamdım hangi ayarları yapmam gerek
  2. H

Şu an öyle zaten yani ben sadece iyi görüntü ve 60 fps istiyorum 1060 3GB ryzen 7 2700 16gb ram ile niye alamıyorum onu anlmadım
  3. H

O ayarın yükseltince 4700 e 2700 müydü öyle bişeye alınca ekran kartı yükseliyo ama fps düşüyor
  4. H

İşlemci sıcaklıgını göremiyorum ama kullanımını görebiliyorum ayarları yüksekte şu an high ayarlardayım 20 40 arası kullanım 40 hiç görmedim 30 35 civarı
  5. H

Hatırlamıyorum ama 650 veya 700w lık bi Psu vardı bide bu ekran kartı kullanmının sınırımı var yani kendi kendine sınırmı koyuyo eger koyuyosa bu sınırı nasıl kalıdırabilirim
  6. H

Ya şöyledebi sorum var ayarları düşükte oynayınca ekran kartı %30 %20 arası kullanıyo bunu nasıl yükseltebilirim
  7. H

Bide abi ayarlarım nasıl olmalı gtx 1060 3GB ekran kartı ile ayarları yükseltiyimmi alçaltıyımmı anlamadım
  8. H

Saolasın yarın deneyeceğim
  9. H

Şu anda kullamıyorm ayarları en düşükye alınca ve gölgeleri kapatınca yine araba sürerken ve motelden geçerken fps kaybı oluyor şu anda normalin bir tık üstü olan high ayarlara aldım hala sorun devam ediyo
  10. H

Denedim hatta düşük ve yüksek ayarlardada denedim ama motel den veya araba sürerken fps yinede çok düşüyor
  11. H

FiveM oynarken bir sürü ayar ve grafik paketi denedim ama hiçbiri iyi fps vermedi sistemime uygun ayar ve grafik paketi önerisi istiyorum araba sürerken vesayre 60 fps verse yeterlidir şimdiden saolun Sistem: Gtx 1060 3GB Ryzen 7 2700 Gskill 16gb tek ram 3200 mhz B450 aourus pro
Top Bottom