Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

AİLE EVİ İÇİN 65” TV ÖNERİSİ

Hocam az önce mediamarketten baktık gerçekten güzelmiş arkadaşıma bunu aldık ve kendi soundbarımdan aldık o da lg s40t teşekkürler
  2. yucexzzers

DLSS4 Tüm RTX Ekran Kartlarına Geliyor!

Ne zaman gelecek bilgi var mı ?
  3. yucexzzers

Ps derken hocam playstation mu
  4. yucexzzers

2 ürün de çok pahalı ama philips güzelmiş diğer arkadaşın attığıyla sizin attığınız ürün arasında ne fark var ? 1736757645 Peki açıklamada hem 144 hem de 120hz diyor hangisidir
  5. yucexzzers

Alınır mı ?
  6. yucexzzers

Alınır mı sizce özelliklerde 120hz diyor açıklamada 144hz diyor
  7. yucexzzers

Merhaba arkadaşlar. Aileme tv alacağım istediğim özellikler 65 inç ve 4k olması hz bakımından fiyat uçuk olmadığı sürece 120hz güzel olur ama 60 olmasının da pek bi önemi yok ben de kullanacağım genellikle netflix youtube kullanmayı düşünüyorum 35.000tl bütçem var çok iyi bir şey denk gelirse...
  8. yucexzzers

3-4K SOUNDBAR YA DA SES SİSTEMİ ÖNERİSİ

Ben bir süre pcde kullanmak istiyorum sonra evlenince televizyonumda kullanacağım bu ürünü pcde kullanabilir miyim kablo ile. Bluetooth yok pcde...
  9. yucexzzers

Hocam soundbar alsam pcye bağlayabilir miyim mesela samsung c450 soundbar https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4PZP7FZ?tag=akakceprime-21&psc=1
  10. yucexzzers

Bilgisayarım için soundbar ya da ses sistemi almak istiyorum 2+1 olmasını pek istemem 4+1e de bütçe yeter mi bilmiyorum film müzik ya da hikaye oyunları oynarken zevk vermesini bir de sesinin yüksek olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır ?
  11. yucexzzers

Çözüldü✓ 3 GÜNDÜR İNTERNET YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun..
  12. yucexzzers

Hemen deneyeceğim hocam 1734625411 Allah senden razı olsun hocam ya oldu çok şükür kaç gündür kafayı yiyorum yemin ederim
  13. yucexzzers

Nereye yazıcam hocam ? 1734624993
  14. yucexzzers

Türknetten böyle bilgi almadım orda da öyle bir şey yazmıyordu kendim @turk.net yazdım şimdi deneyeceğim 1734624550 Yine olmadı
  15. yucexzzers

Bir daha fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi deneyeceğim @turk.net yazmam mı lazım tam olarak
  16. yucexzzers

böyleymiş ben de böyle girmiştim
  17. yucexzzers

Burası doğru yer değil mi
Top Bottom