Arama sonuçları: *

1. ScolisT

Arkadaslar acil fikir ?

Arkadaslar laptopu söktüm fan bu halde sadece fan su altında yikasam sorun olurmu ?
  2. ScolisT

Arkadaslar bu tam olarak nereye takılıyor fan?

Bu başlık nereye takılıyor anakartta yerini bulamadim? Anakart z690 msi
  3. ScolisT

Yardım Fanlarım çok hızlı dönüyor nasıl düşürebilirim?

merhaba arkadaşlar kasamda önde 3 egzozda toplamda 4 olmakla beraber molex girişliler ve çok ses yapıyorlar molex oldugu için anakarttan yönetemiyorum bunun bir çözümü varmı rpm düşürme?
  4. ScolisT

En sessiz 120mm fan?

arkadaşlar bildiginiz en sessiz 3 lü yada 4lü 120mm fan varmı rgb olmasada olur
  5. ScolisT

Çözüldü✓ Corsair H100 240MM Gözükmüyor?

arkadaşlar belirttiğim sıvı sogutucum corsair yazılımda gözükmüyor ramlerim corsair ramler gözüküyor fakat sogutucu gözükmüyor sebep nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. montaj a baktıgımda hersey olması gerektigi gibi takılmış.
  6. ScolisT

360MM Sıvı Sogutma EŞ DEGER KULE TİPİ?

Selam arkadaşlar 13600k var bende Corsair H100 240mm ile kullanıyorum birkaç güne 14700k değiştirecem işemcimi şimdi araştırdıgımda bendeki Corsair H100 240MM Yetmiyormuş 360mm öneriliyor 14700k için. kasamda 360mm desteklemediği için bu yüzden 360mm eş değer yada 14700k için kule tipi sogutucu...
  7. ScolisT

Çözüldü✓ 360MM Sıvı sogutmaya eş değer kule tipi?

konunun başlıgında dediğim gibi 360mm sıvı sogutmaya eş deger hangi kule tipi sogutucular var?
  8. ScolisT

Thermalright TF7 nasıl?

arkadaşlar işlemcime braket aldım yanında bu TF7 macun geldi bende hali hazırda MX6 var Hangisi daha iyi ?
  9. ScolisT

14700KF İÇİN SOĞUTUCU ÖNERİSİ

MERHABA ELİMDE CORSAİR H100 240MM SIVI SOGUTMA VAR İ7 14700KF İÇİN YETERLİMİ ?
  10. ScolisT

Önerebileceğiniz 120mm 3lü fan?

Önerebileceğiniz 3lü yada 4lü fan 120mm kasa için?
Top Bottom