Arama sonuçları: *

1. AlperenAygun

Kurtarma epostası değişmiş çalınan bir gmaile nasıl tekrardan ulaşabilirim

Ağustos ayında bir gmailim çalındı ağustos ayından beri geri almaya çalışıyorum fakat hala başaramadım kurtarma epostası telefon no felan herşeyi kendi üstüne almış Şuan tek yapabileceğim şey forumlara yazmak Bir bilgisi olan lütfen yardımcı olsun 7.500 TL değerinde bazı oyun hesaplarım o...
  2. AlperenAygun

Öneri 2500 tl mouse önerisi

Atk F1 pro alabilirsin 2899du sanırım Qc sorunlu diyor bazı insanlar ama yorumları çok iyi
  3. AlperenAygun

Hangi modem işimi görür

Wifi ile isim yok aslında ethernet önemli benim için 2 tane PC ye ethernet çekicem yetermiki
  4. AlperenAygun

Hangi modem işimi görür

Bende bu var ama kullanmadığım modem ethernet falan bağlanır mı bilmiyorum
  5. AlperenAygun

Hangi modem işimi görür

Teşekkürler
  6. AlperenAygun

Hangi modem işimi görür

Valla bilmiyorum uygun fiyatli ama iyi performans veren bir şeye geçmeyi planlıyorum kısacası f/p bir internet secicem Router özellikli bir modem alıp nasıl bağlıcaz Hiç bir bilgim yok youtubede falan vardır dimi videosu
  7. AlperenAygun

Hangi modem işimi görür

Router falan hiçbir bilgim yok vodefonenin ilk verilen modemi ağustosta bitiyor zaten başka bir internete gecicem hem internet hem modem arıyorum aslında
  8. AlperenAygun

Hangi modem işimi görür

Arkadaşlar 3k bütçem var Modem arıyorum (Ethernet kablosu için) Mesela internet bağlatilinca verilen modem üst katta olunca benim alacağım modem alt katta olunca 2 sini birden calistirabiliyormuyum Calistirabiliyorsam ben bu modemi hem ethernet kablosu çekmek için hemde alt katta internet...
  9. AlperenAygun

Dream yazılı tablo arıyorum

Çıkmıyor ya maalesef
  10. AlperenAygun

Dream yazılı tablo arıyorum

Arkadaşlar böyle bir tablo arıyorum nerden bulabilirim Hatta direk bunu arıyorum
  11. AlperenAygun

60.000 TL oyun bilgisayarı önerisi

Evet arkadaşlar kuzenime bilgisayar toplicaz Bütçe 60.000₺ Genellikle oyun oynayan Hikayeli oyunlar olsun FPS oyunlari olsun karışık oynayan biri Bluetooth da kullanan biri Wifili ve Bluetooth lu iyi bir bilgisayar önerisi istiyorum Aklımda işlemci olarak ryzen 7 7800x3d var Ekran kartı...
  12. AlperenAygun

her şey dahil toplam 100.000 TL ye bilgisayar topluyorum

İntel işlemci hem oyunda hemde renderde iyi performans verir dedi bir arkadaşım 1717103350 VA panel daha uygun ama
  13. AlperenAygun

Hocam ben ekipmandan pek anlamam yalan olmasın hele hele monitörden hiç anlamam ips ve en az 240 hz al dediler bana
  14. AlperenAygun

Tek 1 tane olsun demem de 2. Monitör olarak pivot bir monitör istiyorum dik koymak için Ana monitörü 2k yapsam parası artacak bayağı 1717103078 Hocam ekran kartını fazla takmayan biri olarak Render için en düşük 4070 super gerekir dediler ondan İşlemci olarakta performanslı bir şey var diye...
  15. AlperenAygun

Evet arkadaşlar şimdi her şey dahil iş ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum Bilgisayarı yazılım,render,CS2,valorant gibi oyunlarda kullanıcam İlla intel veya illa AMD işlemcili diye bir isteğim yok aynı şey ekran kartı içinde geçerli Benim tercihim olarak ekipmanlara 20.000 TL ayırmak Ve...
  16. AlperenAygun

Çözüldü✓ Videoda gördüğüm askılık gibi olan şey

Bir YouTube videosu izlerken böyle birşeye denk geldim Ve dedimki bundan bendede olmalı hayatımda eksik bir şey daha buldum Link veya ismini bilen atarsa çok sevinirim
  17. AlperenAygun

Öneri 3500tl kablosuz Mouse önerisi

İ7 14700F 4070super
  18. AlperenAygun

Ninjutso sora V2 çıktı ya 100 dolardan kendi sitesinde satılmakta şuanda wraith e gelir herhalde beklenirmi 8k desteği var deniyor 4 k olarak gelir deniyor
  19. AlperenAygun

100 Euro gibi bir bütçem var herhalde 3500 TL ye denk geliyor yurt içi bir mouse önerisi atabilirmiyim Elim 18cm , karışık bir tutuş tutuş şeklim var , uzun bir süre steelseries Sensei Ten kullandım yani onun tipine alışığım sağ el kullanıcısıyım Kablosuz olsun Şarjlı olsun En az 2k...
Top Bottom