Arama sonuçları: *

• Users: Recht
  • Order by date
  1. Recht

Farming Simulator 19 Açılmama Sorunu YARDIM

Arkadaşlar selam. Oyunu Steam üzerinden satın aldım orijinal oyun. Dün açılıyordu ama akşam oyuna çift tıkladım ve hiçbir hata vermiyor ve açılmıyor. Steam üzerinden dosya doğrulaması yaptım yine açılmadı. Oyunu silip temizlik yapıp tekrar yükledim ama sorun hala aynı. Başına gelen var mı çözümü...
  2. Recht

Farming Simulatör 19 Çoklu Oyuncu Yardım

Arkadaşlar selamunaleyküm. Şimdi biz arkadaşımla beraber farming simulatör 19da çoklu oyuncu modunda beraber oynuyoruz. Oyunu oluşturan benim ama söyle bir sorum var. Şimdi beraber oynamak için önce oyunu benim açmam gerekiyor sonra arkadaşım bana bağlanıyor buraya kadar her şey normal. Ama...
  3. Recht

Az bilindik eğlenceli oyunlar

Don't starve together
  4. Recht

Rengi değişebilen ampul önerisi

https://www.trendyol.com/osram-ledvance/osram-15-renk-degistiren-uzaktan-kumandali-9w-led-ampul-p-97940170?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:dsa_type:product_aydinlatma_productsup_gl_s_&gclid=CjwKCAjwtpGGBhBJEiwAyRZX2tVaf3MJOrNKFbIMqTCwGZAKBisePqAzl8lV1iUNDsOadzLjTeL5iBoCn7IQA...
  5. Recht

Dota 2 item düşürme şansı

merhaba arkadaşlar. dota 2 de oyun sonu item düşürüp steam pazarında satma ihtimalimiz nedir. sık item düşüyor mu ? aydınlatırsanız sevinirim
  6. Recht

Pc PUBG'ye arkadaş arıyorum

Kabul ettim kardeşim teşekkür ederim şuan işteyim iftardan sonra kiminle denkgelirsek girelim inşallah
  7. Recht

İnşallah alırsın kardeşim yaz geliyo yavaş yavaş bakarsın indirime girer ☺️
  8. Recht

Ekle kardeşim denkgelirsek oynarız
  9. Recht

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim öncelikle selamlar. Yaşım 26 yaklaşık 1 yıl önce sistem topladım ama 1 senedir pubg'yi arkadaşsız oynuyorum kimsem yok. Önceden birkaç arkadaş vardı ama artık yalnız kaldım. Onlar cs oynuyorlar sürekli neyse konu bu değil. Ranked veya normal oynayabileceğimiz...
Top Bottom