Arama sonuçları: *

1. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

modemde internet ışığı yanmıyor.

modem uzun zamandır normal şekilde çalışıyordu sonra lan kablosu ile laptop a bağladım artık internet ışığı yanmıyor ve laptop tüm ağlara kablolu ağ olarak bağlanıyor.yardım edermisiniz?
  2. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Mi max 3 pubg icin ideal mi?

V Hatırladınmı beni ulaş
  3. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

4. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Telefonumu başka birisine vereceğim

Telefonumu başka birisine vereceğim ve hiçbir bilgimin telefonda kalmasını istemiyorum,fabrika ayarlarına dönmek yeter mi hard reset mi gerekir?
  5. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Bir arkadaşla telefon değişimi yapacağız

Bir arkadaşla telefon değişimi yapacağız,eski telefonumdaki google fotoğraflardaki resimler yeni telefonuma da geçer mi?
  6. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Bu psu bana uygun mu?

Sistemim: i5 3470,gtx750ti,8x1 1600 mhz ddr3 ram, almayı düşündüğüm 300w sertifikasız bir psu işimi görür mü( watt değeri yetermi)
  7. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Modemda internet hız sınırı

Yan komşuların internet hızını kısıtlamak istiyorum zyxel arayüzünden nasıl yapabilirim bu işlemi?
  8. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Amd fidelity fx rx 550 de çalışacak mı?

Amd fidelity fx rx 550 de çalışacak mı?
  9. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Depolama ile ilgili soru

Elimde depolama için bir alet yok bilgisayarımda fotoğraflar var onları bilgisayar dışında nasıl depolayabilirim?
  10. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Bilgisayar harici sabitdiski algılamıyor,okumuyor

Bilgisayar harici sabitdiski algılamıyor,okumuyor
  11. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Telefonumun ekranında sorun var

Telefonum samsung galaxy m11 telefonu aldıktan 4 ay sonra arada bir ekran kilitlenmeye başlamıştı kiliitleniyordu 4,5 saniye sonra tekrar açılıyodu şimdi ekran kilitlenince telefonu kapanaç yapmam gerekiyor ve bazen ekran kararıp telefon kendini kapatıyor. Sizce napmalıyım,garanti kapsamına...
  12. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Outlast 1 de türkçe dil desteği var mı ?

Nasıl kuracağımı bilmiyorum
  13. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

14. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Bu sistem sizce nasıl

Anakart gigabyte , ram adata xpg 3000 mhz 8x2 gb , psu everest 500w 80+ ,kasanın önemi yok 4 fanlı markasını bilmiyorum
  15. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Bu sistem sizce nasıl

Önemli olan şey nedir 1620923889 Psu mu?
  16. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Bu sistem sizce nasıl

144 hz 1 ms monitör,a 320 anakart,r3 2200g işlemci(apu olarak kullanacağım),8x2 16gb 3000 mhz ram,240 gb ssd, 500w 80+ psu,kasa,snowman m200 soğutucu,cooler master termal macun,=4000₺ sisteme ekran kartını stok sorunundan sonra takacağım sizce sistem nasıl fiyatına göre?
  17. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Hangi ekran kartı daha fiyat/performans?

Gtx 750 750₺ vs gtx 750 ti 1100₺ vs gt 1030 710₺ hangisi daha fiyat/performans
  18. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Stok Sorunu Gerçekten Bu Kadar Fazla mı?

Abi en büyük hayalim senin bana cevap vermen di teşekkürler abi
  19. 🇮 🇧 🇷 🇦 🇭 🇮 🇲

Stok Sorunu Gerçekten Bu Kadar Fazla mı?

6 ay önce 1600₺ olan gtx 1650 şimdi en ucuzu 3200₺ anlıyorum enflasyon var ama bu kadarda değil stok sorunu bu kadar ciddi mi?
Top Bottom