Arama sonuçları: *

1. eşşek herif

Lolü bıraktıracak oyun önerisi

Yıllardır oynuyorum şu illeti kurtulmam lazım artık, shacoyla iç dış olmus birisi olarak psikolojim bozuldu oyun önerin de bırakayım su illeti
  2. eşşek herif

Abdullah abiden ricamdır

Abdullah abi bugun dogum günüm mod versene 1 güncük :giggle:
  3. eşşek herif

sorumluluk sınavını geçemezsek ne olur?

Arkadaşlar yarın türk dili ve edebiyatından sorumluluk sınavım var 10. sınıfa yeni geçtim 50 altında alırsam ne olur yani geçemez isem?
  4. eşşek herif

Marcao sahada Kerem Aktürkoğlunu dövdü!

Galatasaray-Giresunspor maçında Hakeme itiraz eden marcao kart görmesin diye sus diyen Kereme kafa+yumruk attı, marcao kırmızı kart gördü kerem yedek kulübesinde ağladı... Marcao zaten halile de başka maçta tokat attı ama yayıncılar göstermedi jailson rakibe tokat attı diye 8 maç ceza veren...
  5. eşşek herif

3 Büyüklerden istediğiniz spor dalında teklif geldi hangisine gidersiniz? (Çete savaşları)

Arkadaşlar 3 takımdan teklif geldiğini düşünün istediğiniz spor dalı olabilir hangisine giderdiniz?
  6. eşşek herif

Anadolu Efes Pilsen Euroleague şampiyonu!

Ülkemize hayırlı olsun Anadolu efes pilsen erkekler basketbolda 2. euroleague kupasını ülkemize getirdi tebrik ederim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 1622407318 %99 ihtimal bizde 5 saniye kaldı :D
  7. eşşek herif

Mesut Özil Fifa 22 Kapak Yıldızı olabilir

Arkadaşlar fifplay bi oylama başlatmış buradan mesut özile oy vererek destek olabilirsiniz süper lig için iyi reklam olur :D https://www.fifplay.com/fifa-22-cover-vote/
  8. eşşek herif

Ateistlerin Müslümanlığa saygı duymayıp Müslümanlardan saygı beklemesi

Arkadaşlar birisi konu açmış ezandan rahatsız oluyorum diye buyurun linki:https://forum.donanimarsivi.com/konu/ezandan-rahatsiz-olmak.373275/page-6 İslam dininin kuralları 85m kişi uygularken 2 dağ bayır insanı kalkmasını isteyip kendi rahatını düşünüyorlar, ayrıca konuya girerken ateistlerin...
  9. eşşek herif

Bi anda unutulan ünlüler

ben başlıyorum çiğ köfteci ali usta
  10. eşşek herif

Donanım arşivi 2.el bölümü hakkında düşünceleriniz

2.el kısmından memnun musunuz? Beğendiniz mi sizce nasıl hiç alışveriş yaptınız mı?
  11. eşşek herif

Asla yapmam, iyiki yapmamışım dediğiniz şeyler

ben başlıyorum arkadaşlarım mısır közlemeye davet etmişlerdi gitmedim futbol sahasının yarısı kadar tarla yakmışlardı
  12. eşşek herif

En ucuz elit pc (!)

fotoğrafı bırakıyorum, böyle bir konu açmıştım yine 2.el bi sistem hakkında, buyurun: Yorum sizin..
  13. eşşek herif

Nereden çıktı bu Karbonat erol+ Çigoladalı bazda muhabbeti?

Arkadaşlar cidden başlıktaki muhabbeti kim çıkardı?
  14. eşşek herif

Rütbe sahibi olmak için neler gerek? (80+bronz gibi)

Beyler rütbe için kaç mesaj gerekli minimum?
Top Bottom