Arama sonuçları: *

1. Nanaka

Oyun için iem kulaklıklara ses kartı gerekli mi?

Merhaba ben oyun ve genel kullanım için KZ ZS10 Pro almayı düşünüyordum da bir kaç sorum var öncelikle bu kulaklığa acaba ses kartı gerekli mi? bir de benim bilgisayarım biraz uzak bu kulaklığın kablosu bana yetişmez ama hyperx quadcast mikrofonum var onda bir adet jak girişi var oraya taksam...
  2. Nanaka

Spor için 1500 TL ye kadar Bluetooth Kulaklık

Arkadaşlar bu fiyat aralığında bütçeyi biraz aşsa da olur spor için güzel kaliteli sesi yüksek veren bluetooth kulaklık önerebilir misiniz
  3. Nanaka

Razer Blackshark V2 pro mu yoksa Cloud Alpha Wireless mı?

Başlıkta ki gibi ikisini de alabilirim arasında 500 TL oynuyor hyperx daha pahalı fakat fiyattan yana bir sorunum yok 1 kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum hangisiyle daha iyi ses alırım? hangisi daha kalitelidir? önceliğim oyun ve müzik...
  4. Nanaka

3000 TL ye kadar kulaklık önerisi

Bilgisayarımda genelde oyun oynarım ve müzik dinlerim bu sesleri bana temiz verebilecek güzel bir kulaklık önerir misiniz lütfen arctis ya da hyperx tarzı kulaklıklar önermeyin sennheiser tarzı ses kalitesinde kendini kanıtlamış kulaklıklar söylerseniz çok mutlu olurum
  5. Nanaka

Kablosuz Gaming Headset Tavsiyesi

Arkadaşlar 3k ya kadar ya da biraz aşabilir bana kablosuz şarjı iyi giden sesi kaliteli olan tavsiye edebileceğiniz bir headset var mıdır
  6. Nanaka

700 Tl Ye Kadar Bluetooth Kulaklik Öneri̇si̇

Arkadaşlar sporda kullanmalık 700TL ye kadar (az da olsa aşabilir) sağlam güzel bluetooth kulaklık almak istiyorum önerilerinize açığım.
Top Bottom