Arama sonuçları: *

1. M

Sistem huba takılan aygıtı görüyor ama sitelerde görünmüyor

Elimde USB çoklayıcı 2.0 girişli bir hub var. Elimde bir tane de mikrofonlu kamera var onun kablosu kısa olduğu için hubla uzatmam lazım ama kamerayı huba taktığımda denetim masasında vs görünüyor ama WhatsApp ve webcam test sitelerinde kamera bulunamadı diyor. Sebebi ve çözümü bilen var mı...
  2. M

Oyun hesabım kaybolan hattımda kaldı nasıl kurtarabilirim

Pubg hesabım mail ve telefona bağlıydı mail kısmından giriş yapıyorum her şey doğru sonrasında benden telefon numarası onayı istiyor ama ben yeni numaraya geçtiğim için o numaranın kayıtlı olduğu hattı saklamıştım ve şuan bulamıyorum yani erişimim yok. pubg destek ekibine mail attım ve böyle bir...
  3. M

Windows 10 pro ürün anahtarı nerden alınır?

Hocam valla üstüne bide 20 tl kupon geldi güvenilir olmasa bile alacağım artık :D
  4. M

https://www.trendyol.com/microsoft/windows-10-pro-retail-lisans-anahtari-p-788544761 Hocam şuanlık fiyat bu yks sonrası pc almayı düşünüyorum şuan idareten kötü bir pc kullanıyorum bunu almak en mantıklısı en azından yeni aldığım pcde de kullanabilirim
  5. M

hocam sağ olun son bir şey sormak istiyorum. Ürün açıklamasında 'Bu lisans anahtarı, yalnızca tek bir bilgisayar için geçerlidir ve 'Format sonrası çalışmaz' denmiş ben bunu aldığım zaman sadece bu pcde mi geçerli oluyor bu kod yarın bir gün pc değiştiğimde yeni bir kod daha mı almam gerekiyor?
  6. M

bu tarz sitelere güvenesim pek gelmiyor valla 170 tl biraz kazık ama yapacak bişey yoj
  7. M

1736360130 yapacak bişey yok hocam mecbur alcaz :D
  8. M

Hocam sana zahmet link atabilir misin
  9. M

pcyi yeni formatladım etkinleştirme istiyor itnernette dolaşan bedava etkinleştirmeleri yapmak istemiyorum orijinal ve güvenilir satan yerler var mı ? yardımlar için teşekkürler
  10. M

Yardım SİM kartı kaybolan hattıma nasıl ulaşabilirim?

Numaramı 1 yıl önce kadar değiştirdim ve eski hattımın nerede olduğunu bilmiyorum geçen günlerde telefonum kırıldı ve yeni telefonda Google hesabıma giriş yapabilmem için eski numaraya doğrulama kodu gönderiyor (sadece Google değil bütün hesaplarımda da durum aynı) fakat o numaraya nerdeyse 1...
  11. M

25-30k arası laptop önerisi

25 30 k arası bütçem var max 35e kadar çıkarım oyun oynamak için ufak tefek edit ve kodlamalar için laptop almam lazım uzun zamandır piyasayı takip edemiyorum önerileriniz için teşekkürler
  12. M

Videodaki işlemci vidası nerde bulunur

videodaki işlemci vidaları yada ismi her neyse onu telefonculardan bulabilir miyim yada nerden bulabilirim
  13. M

Engellediğim sitelere hala giriş yapılıyor

Modem üzrinden bazı siteleri engelledim 4 farklı cihazda giriş engelleniyor ama sadece 1 tane laptopımdan engellemiyor. Siteye girdigimde uzun bir süre bekliyor fakat sonrasında giriş yapıyor. 2 kere modemi sıfırlamama rağmen hala giriş yapıyor çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim
  14. M

12.sınıf TYT AYT kaynak önerisi?

bir bakıma haklısın hocam ama ben öyle fen kısmında aşırı bir zorlama yapacaklarını düşünmüyorum (bunu bilemeyiz sadece tahmin) verdiğim bütün tavsiyeler kendi tecrübelerimle vermiş olduğum tavsiyelerdir şahsen söyledğim bütün kitapları çözdüm ve hiçbirinde fazla bir zorluk yaşamadım (kolay orta...
  15. M

rica ederim iyi çalışmalar
  16. M

Youtubede genelde oluyor incelemeler eğer varsa ordan bakabilrisin biz kolay orta zor seviyeleri genel olarak söylüyoruz bu yüzden kendin bakman daha iyi olur 1735418001 Son olarak okuldan meb kitaplarını temin edebiliyorsan güzel olur (fen için diğerlerine gerek yok) . Onun dışında notu...
  17. M

aynen gidip fiziksel olarak görmen daha iyi olur sorulara bir göz gezdirip sana uygun mu değil mi anlarsın en azından
  18. M

fen dersleri zaten aşina olduğumuz dersler olduğu için 2 3 kitap çözmeye gerek yok zaten kitaplarda kolaydan zora gidiyor sorular bir kitap bitirdikten sonra hem branş hemde genel denemelerle oturtabilir feni fen için 2 kaynak çözmeye gerek yok zaten belli kalıpta sorular geliyor genelde bu...
  19. M

https://www.trendyol.com/hiz-ve-renk-yayinlari/9-10-11-ve-12-sinif-tyt-paragraf-soru-bankasi-ve-renk-2024-2025-p-673927019?boutiqueId=61&merchantId=792523 https://www.trendyol.com/paraf-yayinlari/tyt-paragraf-iq-soru-kutuphanesi-p-96076831?boutiqueId=61&merchantId=532852...
  20. M

sen bilrisin başka bir konuda yardıma iihtiyacın var mı ?
Top Bottom