Arama sonuçları: *

1. LeviathanSS

Gaming Klavye Önerisi / Bütçe 1500

https://www.trendyol.com/attack-shark/k75-profesyonel-white-switch-rgb-oyun-klavyesi-gaming-mekanik-81-tuslu-seffaf-oyuncu-klavyesi-hot-p-813514242?boutiqueId=61&merchantId=355319
  2. LeviathanSS

Klavye alacam kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?

Ben almazdım hot-swap değil. K87 Pro'ya da bakabilirsiniz.
  3. LeviathanSS

Naysın varsa Trendyoldan Attack Shark K75 al. 1150Tlye geliyor
  4. LeviathanSS

Bütçen ne kadar
  5. LeviathanSS

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

350 geldi. Bot işi için 48 saat istiyormuş ben katıldığımda kampanya bitimine daha az süre vardı. Konu sahibine teşekkürler.
  6. LeviathanSS

Dareu ek871gtr kullanan varmı?

Bu da normal bir durum bence daha önceki mekanik klavyelerimde d böyle olmuştu bazı tuşlar çok rahat çıkıyor bazıları lehimli gibi sanki. Led mevzusunu fark edemedim.
  7. LeviathanSS

Bu aslında normal bir şey ben de yaşıyorum. Mousede de böyle bir şey var kablo takınca driver görüyor öteki türlü görmüyor.
  8. LeviathanSS

Buyrun
  9. LeviathanSS

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

Bu klavye 1khz ve hall effect yok. Işıklandlırması da yok. Manyetik hissiyatlı klavye gibi bir şey herhalde.
  10. LeviathanSS

Positioning plate'e aluminyum demiş. Kasa olan framework heralde ama TOP nedir bilmiyorum.
  11. LeviathanSS

Açıkcası bu paraya sarı sitede hala kaldıysa F75 almak daha mantıklı aynı polling ratede daha büyük ve daha iyi prebuild.
  12. LeviathanSS

Kendi sitesinden. Sol taraftakiler standart edition ayrıca 45 dolara satılıyor.
  13. LeviathanSS

K617 ve ek871gtr hakkında

Site iyi diye bir yorum bulamazsın iletişim 0. Ben de klavye hot-swap nolcak ya diye aldım bozuldugunu görünce şok oldum.
  14. LeviathanSS

K617 ve ek871gtr hakkında

Arkadaşımın Ek75 Pro 1 hafta önce falan bozuldu komple yukardan aşağı iki sıra çalışmıyordu. Connectgame'den alırken mailleşebiliyordum fakat şuanda ne instagram hesaları ne de herhangi bir mail adresleri var. Resmen ulaşılmasın diye silmişler hesapları artık kesinlikle önermiyorum bu siteyi.
  15. LeviathanSS

Jillette sensor3 +6başlık 187 TL 300e 100pg iade

Hocam 6600 alıyorum ben de performans olarak pek farkı yokmuş aralarında.
  16. LeviathanSS

Jillette sensor3 +6başlık 187 TL 300e 100pg iade

@haluk h hocam TR1515 modelini 1 aydır kullanıyorum gerçekten fiyatına göre çok iyi hatta enseyi ve yanları iyi düzeltiyor alıyor. Fakat tam saç traşı yapılmaya müsait değil bu markadan yine önerdiğiniz saç traşı için model var mı?
  17. LeviathanSS

Ajazz ak 820 pro hepsiburada

Çıkmaz fakat W75 almaya niyetlenmişsen bence onu al manyetik switch ile düz mekanik switch çok farklı.
  18. LeviathanSS

Taahhütsüz internet önerisi

Gigaspeed ile Speednet arasında kaldım. Turknet'in fiyatı gözüme yüksek göründü.
  19. LeviathanSS

Taahhütsüz internet önerisi

Şuanda fenixnet kullanıyoruz fakat fiber internet.
Top Bottom