Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Oyun için mac alınır mı?

Çok temiz, çok soğukkanlı.
  2. Ragnar Adamdır

ACİL Anakart AIO Görmüyor

kafamda çok tasarlayamadım şuan ama eğdiğin zaman havanın çıkış noktasında olsun hocam
  3. Ragnar Adamdır

Yani geri dönüşü vardır niye olmasın pompada hava baloncukları olduğundan da eminmiyiz yani eğer öyleyse tavsiyem gidermeye çalışmaktır hocam cihazın elektrik bağlantıları kesip fiziksel olarak kasayı hafif hafif eğip çevirerek baloncukları pompadan radyatöre doğru hareket ettirmeye çalışabilirsin
  4. Ragnar Adamdır

Valorant'ı Başka PC'ye Taşıma

Hocam görev yöneticisinden riotla ilgili ne varsa kapatıp clienti açıp valonun kurulu olduğu klasör üstünden tekrar denermisin
  5. Ragnar Adamdır

hocam radyatörü sallayınca pompanın içine hava kaçmış olmasın kabarcık yani köpürme ondan olmuştur çünkü
  6. Ragnar Adamdır

Valorant'ı Başka PC'ye Taşıma

hocam clienti başlatın mevcut dosyaları doğrulamasını sağlayın eksik klasör varsa da tamamlar
  7. Ragnar Adamdır

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

Valla hocam efsane bi olay olmuş bu saatten sonra atmaya da kıyamaz insan :D
  8. Ragnar Adamdır

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

Hiç güvenilir ve mantıklı gelmedi nedense forumdan alıp kullanan var mı aktif olarak kullandığım sağlam bi botum var buda iyiyse alıp koyacağım nolur nolmaz diye kalsın
  9. Ragnar Adamdır

GARANTİ BBVA 3250 TL'ye Varan Kupon

Bu reklam ya bildiğin esas mevzudan bahsetmiyor bile kredi kartı alma şartıyla geçerli bunlar
  10. Ragnar Adamdır

24-27 inç 240 hz 2k çözünürlük fiyatının hakkını veren monitor

Gigabyte M27QX beğendiğim bir cihaz ileride kendim için alabilirim çok fazla eksisi varmı onu pek bilmiyorum ama
  11. Ragnar Adamdır

Montaj sonrası, Monitöre görüntü gelmiyor

Yok gözüme bi yanlış takılmadı ben acaba yazdığınız gibi olmayabilir belki bi yerde hata yapmış olabilirsiniz diye tekrar kontrol etmenizi önerdim hocam
  12. Ragnar Adamdır

Anladım fiyatının hakkını net bi şekilde veren isterse 50 bin bile olsa monitör kabulum diyorsunuz yani
  13. Ragnar Adamdır

SO-DIMM RAM yükseltme sonrası performans kaybı neden olur?

Yeni RAM'lerin anakartınızın desteklediği frekansları aşıp aşmadığını veya mevcut RAM'lere göre performans açısından zayıf kalıp kalmadığını kontrol edebilir misiniz? Ayrıca, RAM'lerin dual channel olarak çalışıp çalışmadığını GPU-Z ile ve Memtest86 ile fiziksel bir hasar olup olmadığını test...
  14. Ragnar Adamdır

Hocam bütçe verirseniz daha rahat yardımcı olurlar
  15. Ragnar Adamdır

Montaj sonrası, Monitöre görüntü gelmiyor

Hata yüksek ihtimal montajdadır hocam ters bişey görünmüyor gibi
  16. Ragnar Adamdır

🔥İndirim LAV Sude 6'lı Viski Bardağı 160TL

İçedebilirsin hocam
  17. Ragnar Adamdır

Iphone 16 pm mi s24 ultra mı almalıyım

Hocam özel bi nedeni yok eline alıp kullandığında anlayacaksın zaten yapıştır geç
  18. Ragnar Adamdır

Windows performans skorlarında ekran kartı puanı düşük

<SystemScore>8.1</SystemScore> <MemoryScore>9.5</MemoryScore> <CpuScore>9.5</CpuScore> <CPUSubAggScore>9</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>8.1</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  19. Ragnar Adamdır

27 k laptop önerisi oyun için

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i7-12650h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlzey-00b-p-HBCV00005CBXZ7 Hocam siz biraz daha para koyabilirseniz bu cihaz sepet indirimine ve peşin fiyatına taksitlerle geliyor sık sık biraz kovalayın...
  20. Ragnar Adamdır

24999 TL Samsung Odyssey Neo G8 34 0.1 ms FreeSync Curved

İş güçleri toparlayınca almak için aklımın bi köşesinde yatıyor bu cihaz bakalım nasip olurmu
Top Bottom