Arama sonuçları: *

1. K

Bu monitör alınır mı?

alınır ama ben olsam almazdım diyorsunuz sonra daha iyisi yoksa güzel tercih diyorsunuz millete al dedikten sonra kendi almama sebebinizi söylemiyorsunuz 1736825072 1080p için bizler çoğunlukla 24'' öneriyoruz 27'' de pikseller belirginleşmeye başlayabiliyor 1080p de bu yüzden 24'' almanız...
  2. K

İşlemci seçiminde yardım istiyorum

4060 2k oyunculuğun hakkını verebilecen bir kart değil seçmiş olduğun ikili mantıklı bir ikili değil tam tersini yapmalısın ki fiyat performans olarak daha iyi bir seçim yapmalısın bu iki ürünü sıfırdan mı alacaksın şu an elinde bir sistem var mı varsa işlemci ve ekran kartı ne
  3. K

Ryzen 5 7500f ve 4060 8gb alınır mı

alınır alınmasına da o kasa bildiğin leş birincisi egzoz fanı yok ikincisi psu güvenilmez anakart b650 olsa daha iyi filan diyecem de olmazsa olmaz değil yani kasa kadar
  4. K

Sistem Toplıcam Yardım

Ya allah aşkına 7500f den 7600 e geçmesi nasıl bir öneridir ne düşünce ile önerdiniz 1736043313 anakart kanadında daha iyi bir anakart öneririm o işlemciyi 1000-1300 tl bandındaki kule tipi de iyi soğutur ordan edindiğiniz kazancı başka yerlerde kullanın ram büyük ihtimalle 2 tane...
  5. K

Öneri Ikinci monitör önerisi??

idefix güvenilir firmadır satan firmada bir çok pazar yerinde satış yapan bir firma
  6. K

Bu ssd kasaya olurmu

eğer işinizi totalde 1 tb görecekse şimdiden 1 tb m2 nvme alın elinizdekini satın şu an görseldeki ürün küsüratını tamamla 2300 tl de bunu aldın diyelim elinde 500gb m2 var onu 800 tl ye satsan 1500 tl masraf yapmış gibi olacaksın hadi diyelimki düşündüğün gibi olmadı 100 tl daha...
  7. K

siz yinede bir tık yüksek hz değerli ürünlere yönelin tamam 144-165-180 oyun için ideal günlük kullanımda o kadar şart olmayabilir ama 60hz e de bakmayın...
  8. K

pivot özelliğini kullanacak mısınız
  9. K

geriye önem taşıyan bir durum kalıyor max bütçeniz
  10. K

Anakart ve Ekran kartı uyumu

parçanın kusurlu gelmesi ihtimali var tamam da param güvendeye güvenmeme sebebi ile ne alakası var bunun onu anlayamadım
  11. K

Bu ssd kasaya olurmu

uyumlu olmaya uyumlu anakartınızda 2. m2 slotu yok mu
  12. K

param güvendeye siz değil satıcı güvenmemesi lazım ne diye güvenmediniz ki
  13. K

1 parçalar uyumu 2 elinizde kasa yok ise vento markasının 650w psu lu mesh panel kasası 3000 tl ye satılıyor içinde fsp nin 650w psu su var 3 anakart daha iyi bir anakart alın diyecem ama büyük ihtimal bütçe sınırlı ona bir şey diyemiyorum bu yüzden 4 normalde hep çift kanal bellek...
  14. K

Sistem upgrade önerisi

İşlemciyi 12600k kf serisine yükselt desem bu anakartla önermem anakartı da yükseltelim desek maliyet iyice artacak sisteme 1 tane daha ram eklemen gerekecek bunları yapmaktansa bu sistemi satıp üstüne para koyup gerek hazır sistem gerek tek tek toplama alternatiflerini düşünerek...
  15. K

Göz yormayan monitör önerisi

Hocam mavi ışık filtreli gözlük hurafe değil Çok çok uzun süre aralıksız olarak bakıyorsanız zaten bu duruma engel olabilecek bir durum yok Kısa sürede bile böyle oluyorsa kaliteli bir mavi ışık filtreli gözlüğe rağmen bile böyle oluyor ise Monitörden önce göz polikliniğine başvurun derim
  16. K

Sistemime uygun 2. el psu önerisi

Şu anki psu da bir problem mi var
  17. K

Bu sistemi alsam fp bir sistem olur mu ?

15000 bütçeye 2. el rx6600 de dahil mi 6600 hariç mi 6600 ekran kartı buldunuz mu ikinci elden bulduysanız ne kadara buldunuz
  18. K

Bu sistemi alsam fp bir sistem olur mu ?

kasa (özellikle de psu anlamında) alınmaz psu kötü arkda egzoz fanı yok madem ikincie el ekran kartı alma planın var dahili grafik birimi olmayan 5500gt den daha iyi bir ekran kartı ile sistem topla
Top Bottom