Arama sonuçları: *

1. B

BİLGİSAYARIM EKRANI OYUNLARDA DONUYOR.

Zaten ddu ile silip tekrardan yükleme yaptım bilgisayarımda oluşan hata.
  2. B

BİLGİSAYARIM EKRANI OYUNLARDA DONUYOR.

Merhaba, sık sık karşılaştığım bir sorun. LOL PUBG Payday 2 CS:GO olsun herhangi bir oyunda sürekli olarak ekran görüntüm donuyor bilgisayarı tekrar kapatıp açmak veya oturumu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. mouse haraket ettirebiliyor ve sesleri duyabiliyorum sadece ekranımda olan bir...
  3. B

GÖRÜNTÜM OYUNLARDA DONUYOR KİTLENİYOR

Az önce bilgisayarımda league of legends oyunu 1 kere hata verdi ve tekrar bağlanmaya çalıştım bu sefer ekran görüntüm dondu bilgisayarda hiç bir şey yapılmadı reset atmak zorunda kaldım. Yaklaşık 20 30 hata aynı anda vermiş gördüğünüz gibi ne yapmam gerekiyor. Tüm oyunlarda geçerli şekilde bu...
  4. B

Oyun donuyor gidip her hangi bir şeyi yönetici olarak çalıştır dediğimde oyun düzeliyor. Bunu gün içinde 20 30 kere yaşıyorum @omersrn
  5. B

Yeni bir bilgisayar toplamıştım yaklaşık 8 9 ay önce. Bilgisayarımda oyundayken görüntüm donuyor. Ram testi yaptırdım + burning test yaptırdım her hangi bir hata alamadım oyunun destek bölümüne de yazdığımda hiç bir şeyin olmadığını bilgisayarcıya götürmemi söylediler. Acaba sorun neyde olmuş...
Top Bottom