Arama sonuçları: *

1. Batuw

Rustta zamanla sakal uzar mi ?

Arkadaşlar rustta 1.2 knsaati devirdim ve zaman geçtikçe karakterin sakalinin uzadığını fark ettim ama internette hakkında bir şey göremedim sizdede var mı
  2. Batuw

Hakkının yendiğini düşündüğüm oyun ve yapımcı

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Days Gone zor bir çıkış yaşadı sorunlu ve eksikti ama geliştirici ekibi yeterli deneyim ve beceriye sahip olmasada bir süre içinde çoğu şeyi fixlediler daha geçen gün tekrar başladım yan görevlere hiç dalmadan oyunun bitmesi yaklaşık 30 saat sürüyor ki bence gayet...
  3. Batuw

Bf alternatifi oyun önerisi

Arkadaşlar apexden kötü iletişimden ötürü ban yediğim için tüm ea hesabimdaki oyunlara erisimim kalkti steamden hiç bir ea oyunuma giremiyorum bu yüzden alternatif ww2 online oyun öneriniz var mı
  4. Batuw

CS 2 AÇIK BETA GELDİ NEREDEYSE HERKES OYNAYABİLİYOR

Arkadaşlar bu gün itibariyle açık beta geldi çoğu hesaba verildi bana da bu gün gelmiş meraklılarına kontrol etmesini öneririm
  5. Batuw

Türkçe dublaj dünya savaşı konulu oyun ?

Arkadaşlar oyunun Türkçe dublaji var sanırım 2D finalinde dramatik bir ölüm oluyor babanın veda mektubu gibi youtube shortsda ve instada görmüştüm şimdi oynamaj istiyorum ama adını bilmiyorum bilen var mı
  6. Batuw

50 TL'YE Dying light 2 satsam alan olur mu ?

Arkadaşlar 50 TL'ye hesap satsam alan olur mu sizce ?
  7. Batuw

Minecraft'ı nasıl arkadaşımla oynarım

Arkadaşlar hexxit oynamak istiyoruz hamachi denedik olmadı aternosda çok lagli bir yöntem biliyor musunuz
  8. Batuw

Dying light 2 bitirenlere sorum var !

Agalar bu oyunda seçimlerimize göre şehri su basıyordu yapacağımız şeyler değişiyordu diye almıştım fakat ben Lawanla oyunu bitirdim ama hiç bir yeri su basmadı neden ?
  9. Batuw

Bannerlord mod yükledikten sonra hata alıyorum

Dismembert modunu ( uzuv koparma) yükledim modules klasörüne attım oyuna girerken önce safe mod veriyor sonra oyun crash veriyor nasıl yapabilirim modu silince çalışıyor
  10. Batuw

Bu Steam hesabı kaç tl eder

https://steamcommunity.com/id/Vandettacs/
  11. Batuw

Dying Light 2 sonu kötü mü ?

! SPOİLER VERMEYİN ! Arkadaşlar oyunu almak istiyorum fakat yorumlarda sonu çok kötü vs diyorlar sizce almalımıyım sonu sizi tatmin etti mi
  12. Batuw

Bütün dünyayı strateji ile fetih ettiğimiz oyunun adı?

Instada fln sürekli görüyorum Atatürk falanda var oyunun içinde böyle dünyayı fethediyoruz oyunun adı nedir ?
  13. Batuw

Dying light paylaşımlı hesap alan olur mu ?

Oyunu almak istiyorumda çok pahalı 50 TL'ye fln paylaşsam alan olur mu
  14. Batuw

Rust hileci banlatma konusu

Arkadaşlar eğer sizde birinin hile olduğundan eminseniz bu gönderinin altına profilini bırakın herkes reportlasin mümkünse video ile atın. Bana denk gelen Okul Çocuğu https://steamcommunity.com/id/footballmike2011/ Şu anda us mediumda oynuyor (rustafield) ve herkesi defalarca öldürdü beni 3...
  15. Batuw

Dying light 2 kiralamak sizce mantıklı mı ?

Arkadaşlar kendime almayı düşünüyorumda çok pahalı bende aile paylasimiyla kiralamayı düşündüm 50 tl verene 30 saatlik oynama hakkı versem sizce kullanan olur mu ?
  16. Batuw

Dying light 1 daha mı iyi ? Dying light 1 vs 2

Ben Dying light 1 i defalarca bitirdim hikayesi berbat ama oynanışı fiziği vs daha hoş duruyor sizce hangisi ?
  17. Batuw

Bu iki steam hesabı kaç para eder ?

https://steamcommunity.com/id/Vandettacs/ https://steamcommunity.com/profiles/76561199057463661 kaç tl ederler
  18. Batuw

R6 sağ üstte alınan killer gözükmüyor ?

Başkası veya ben kill alınca bir şey gözükmüyor nasıl açabilirim iğrenç oldu 1642694561 Yok mu yaw bilen :(
  19. Batuw

Oyun yapacağım öneri bekliyorum .

2D cidden güzel bir oyun yapmak istiyorum hikaye önerisi vs olan varsa çok işime yarar ue4 ile yapacağım
  20. Batuw

Rust açılır kutu ne işe yarar nasıl kullanılır ?

Wikiye fln baktım bir şey bulamadım bununla eşya taşıyorlar galiba çok op geldi bana ama nasıl kullanılıyor biri beni aydinlatsbilir mi
Top Bottom