Arama sonuçları: *

1. Batuw

Değerler normal mi ?

hdd normal gibi geldide sanki m2 kötü gibi
  2. Batuw

Windowsu Manuel Olarak taşısam sorun olur mu ?

Yeni ssd aldımda C yi ssd ye taşımak istiyorum fakat ben önceden tek harddisk kullanıyordum ve bunu c ve d olmak üzere iki birime bölmüştüm disk kopyalama programı direk her şeyi kopyalıyor disk ayrımı yapmadan ondan dolayı c deki bütün dosyları CTRL+C yapıp ssdye taşısam sorun olur mu ?
  3. Batuw

SSD 100 FPS Arttırır mı?

Arkadaşlar bu gördüğünüz video csgo benchmark testi çoğu yerde ort 100 fps fark var bu gerçek mi ? Csgoda 300/400 fps civarı alıyorum hdd var m2 nvme ssd alsam fps bu kadar artar mı ?
  4. Batuw

Adata 256 GB XPG SX8200 alınır mı ?

Adata 256 GB XPG SX8200 ikinci elde %91 sağlık 250 TL'ye buldum sizce alınır mı ?
  5. Batuw

Bu iki ssdden hangisi daha iyi ?

Hangisi alınmalı 1. 200 2. 250 tl
  6. Batuw

Sizce ne yapmam doğru olur ( sogutuculu ssd mi soğutucusuz mu 200 TL 250 TL)

1 numaralı ssd ; 200 TL 256 GB soğutucusuz yeni alınmış laptoptan sökülen ssd. Evime 3.5 saat uzaklıkta ( izban ile gidiş dönüş toplam 3.5 saat ) 2 numaralı ssd ; 250 TL 256 GB sogutuculu ssd kullanılmış %91 sağlık soğutucunun üstünde bir kaç ezik var mahalle bilgisayarcisi letgoya koymuş orada...
  7. Batuw

Laptopdan sökülen ssd alınır mı ?

Arkadaşlar 250 TL'ye 256 GB m2 ssd alınır mı ? Yeni aldığı laptopdan soktuğunu söylüyor 1643021577 Ben kasama takacağım anakart b450m s2h
  8. Batuw

HDD den ssdye geçince ne kadar fark olur

M2 nvme sdd alırsam hdd e göre neler değişir
  9. Batuw

M2 ssd alınır mı ?

Arkadaşlar 250 TL'ye 256 GBLIK XPG m2 ssd alınır mı ? 1642449271
  10. Batuw

M2 ssd ile nvme ssd aynı şey mi ?

Ben ssd alacağım ama düz m2 ssd yazıyor nvme yazmıyor sorun olur mu ?
  11. Batuw

250 TL'ye 256 gb m2 ssd alınır mı ?

Agalar XPG marka rgbsiz 256 gblik ssd 250 TL'ye satılıyor sizce alayım mı ? Sağlık 91
  12. Batuw

Bilgisayardan neyi açsam fan sesi çıkmaya başlıyor

özellikle pc ilk açıldığında bu sesi duyuyorum sonra opera gx e basıyorum açılırken gene ses geliyor onun dışında ara sıra hışırt haşurt sesler geliyor hangi donanımla ilgili olabilir hdd kullanıyorum
  13. Batuw

BU hdd değerleri nasıl ?

Hdd değerleri iyi mi ?
  14. Batuw

HDD değerleri doğru mu ?

Arkadaşlar bu hdd 7/8 yıllık falan ama ona rağmen sağlık full bu test doğru mu ?
  15. Batuw

HDD den dolayı oyun kasar mı ?

Valorant oynarken bazen durduk yere fps düşüyor ms artıyor (görüntünün ekrana gelme süresi) sistemimdeki donanımlar yeterli ve düşük ayarlarda oynuyorum sizce hdd den dolayı mı ? Sistem ; RX560 4GB RYZEN 5 1600 AF 16 GB 2400 mhz ram 1280 * 1024 low ayarlarda 144 sabit oynuyorum 1642254747 + 512...
  16. Batuw

Steam iki diske oyun kurabilir mi ?

Arkadaşlar hdd im var m2 ssd alacağım ssd 256 gb olduğu için sadece Windowsu kuracağım fakat yanına Rust ve Rainbow gibi ssdnin önemli olduğu oyunlarıda kurmak istiyorum fakat hikaye oyunlarını hddye kurmak istiyorum nasıl yaparım
  17. Batuw

XPG m2 ssd alınır mı ? (%91 sağlık)

İkinci el 250 tl m2 ssd xpg alınır mı ? 256 gb
  18. Batuw

2. El ssd alırken nelere dikkat etmeliyiz ?

Bursumla alacağım için pek bir param yok 200 TL'ye 256 gb m2 veya sata ssd almak istiyorum nelere dikkat etmem gerek ?
  19. Batuw

100 TL'ye ssd önerisi ?

2. El ssd önerisi istiyorum içine sadece Windowsu kurucucam
  20. Batuw

Sadece Windowsun olduğu yeri silmek temiz kurulum mu ?

Arkadaşlar yeni anakart aldım ondan temiz kurulum yapmak istiyorum bilgisayarda tek hdd var ama iki diske bölünmüş şekilde bende usb ile Windowsun olduğu diski bicimlendirdim bu temizlik kurulum sayılır mı öbür kısımda sadece steam oyunlar fln var
Top Bottom