Arkadaşlar eski anakartimi deniyodum pcdeki psuyu taktım ve kablo yardımıyla anakart üzerinden pcyi açtım ve bi patlama sesi geldi ekte gösterdiğim yer patladı burası neden patlamış olabilir psuda herhangi bir zarar var mıdır ?
Arkadaşlar yeni anakart işlemci ve ram aldım dün sorun yoktu fakat bu gün valoranta girerken mavi ekran yiyorum csdeykende ara sıra pc kapanıyor bunun sebebi ne olabilir (anakart 4+4 luk enerji girişi istiyor bende 2+2 lik var onu taktım csnin ondan dolayı kapandığını düşünüyorum)
Arkadaşlar yeni anakart ve işlemci alınca ne yapmak lazım kurulum falan var mı (yazılımsal) yoksa direk benim hdd de windows fln kurulu takıp açabilir miyim ?
Aralarındaki farklar neler şu anda R5 1600 af var ileride R5 3600 alırım maks aralarında 100 lira var ikinci elde daha çok da olabilir sizce hangisi ve neden ?
Arkadaşlar sistemimde i 5 3330 ve lga 1155 işlemci ve anakart var ekran kartıma dar boğaz yaptığı için (RX560) r5 3600 b450 pro anakart alıcam Windows alacak param yok maalesef ne yapmam lazım