Arama sonuçları: *

1. Batuw

Cs2 item satın alacak var mı?

Arkadaşlar 10 dolar bakiyem var çekmek istiyorum o yüzden eğer skin alcak varsa ben alıp size tradelerim biraz daha uyguna satarım ilgilenen varsa yazabilir
  2. Batuw

Steam loglarında farklı yerlerden giriş yapmışım gibi gözüküyor ?

Arkadaşlar ben izmirde oturuyorum steam hesabıma giriş yaparken konum olarak bursa gözüküyomuş eskiden şimdide hatayda gözüküyo iki hafta önce kadar falan steam hesabım boşaltıldı konu açmıştım sanırım ben ders yaparken bana hiç bildirim gelmeden tüm envanterimi satıp iki tane dota itemi alınmış...
  3. Batuw

Banlanmis ea hesabının steamle baglantisini kaldirma

Arkadaşlar ben böyle oyun yonetimene kafa atayim adam meme olan why are u gay şeyini soyluyordu bende chate onu yazdim ve ban yedim steamden apex oynayamiyorum hile açmadım isteyen olursa banin ssini atarım bu ea hesabını steam hesabimdan nasıl unlink edebilirim
  4. Batuw

Steam indirimleri için kar ettiren oyun önerisi

Arkadaşlar 40 tl bakiyem var paramı katlayacak oyun öneriniz var mı
  5. Batuw

STEAM HEDİYE ALAMIYORUM ACİL BAKIN

Arkadaşlar hesap yeni 60 lira yatırdım bir iki oyun alıp ana hesabıma atmam lazım beklenmedik hata uyarısı alıyorum sanırım steam mağazasında 5 dolar harcamam mı lazım ?
  6. Batuw

Steam VAC Yasaklaması Neleri Engeller?

Arkadaşlar benim ilk Steam hesabım bir sene önce çalındı çalan kişi hesabın adını fln değiştirdi ne yaptığını vs biliyorum ve hâlâ aynı ama valve bana bu konuda yardımcı olmuyor neyse ben csgoda kandırıldım ve o yüzden hesabım gitti . Bende bundan dolayı csgoyu başta bırakmaya karar verdim ama...
Top Bottom