Arama sonuçları: *

1. yeniklavye

Laptop sol üst tarafına su döküldü

Dün gece oyun oynarken şişemden laptopa sol üst tarafına klavyesine su döküldü direk temizledim sildim havluyla vb sildim ettim ama kapatmadım sonra 20dk civarı geçtikten sonra tak diye kapandı bir daha açılmadı açılıyor fan dönüyor fan yavaşlayıp duruyor içini açıp her yerini ter temiz ettim...
  2. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

Bu sorunu nasıl çözebilrim ya yeni format attım atmadan önce yoktu böyle bişey
  3. yeniklavye

BİR BİLGİSAYARDA STEAM AÇMAYA ÇALIŞINCA BİLGİSAYAR NEDEN KAFAYI YER?

ŞU kısayola tıkladıgım an itibari ile pckafaı yiyo ve hiçbirşeyi açmıyor açlmıyor steam kafayı yedierecek bana powerden kapatmadgım sürece de düzelmiyor ne yapabilirim?
  4. yeniklavye

Steam açmak için tıkladıgımda pc donup kalıyor hiçbir işlem yapılmıyor

Merhabalar yeni pc aldım birkaç gün önce. Steam yükleyip oyunlarımı yüklemek istediğim ve steamı kurdum. stemı kısayoldan açmaya çalıştığım zaman ise tıklıyorum hiçbirşey gelmiyor ve pc de hiçbirşey açılmamaya başlıyor mouse hareket ediyor ama google vb. açılmıyor POWER tuşundan reset atmam...
  5. yeniklavye

GTA5'de FPS 60 Dan 30 fps e düşüyor 20sn sonra 60 a çıkıyor

GTA5 oynarken gayet sıkıntsız vsync açık bir şekilde 60 fps sabit oynuyorum. Fakat 1-2 dk sonra fps birden 30 a düşüyor sonra 20 sn sonra falan tekrardan 60 a çıkıp 2 dk devam ediyor sonra tekrar 30 a düşüp teprar 60 oluyor çok tuhaf bişey neden oldugunu bilmiyorum bilen var mı ? LAPTOP...
  6. yeniklavye

Windows Gezgini Çok Fazla Ram Kullanıyor

Windows gezgini arada bir 2gb ram kullanıp tekrar 200 mb ram kullanımına iniyor benim kapatmam gerekiyor inmesi için ne yapmam gerekiyor sizce arkadaşlar? ram kullanımı 17 mb iken birden 2gb oluyor benim kapatmam gerekiyor düşmüyor bunun sebebi ne olabilir?
Top Bottom