Arama sonuçları: *

1. Batuw

Göz ölçümü okumayı bilen var mı

Okuyan var mi
  2. Batuw

Düz tabanım var mı (MSÜ)

Arkadaşlar taban düz mü anlayan var mı
  3. Batuw

Boyun düzleşmesini yastık ile duzeltmek

Ortopedik yastık ise yarıyor mu MSÜ istiyorum ondan
  4. Batuw

Mavi ışık gözlüğü ile bilgisayar kullanmama rağmen kör oldum

Arkadaşlar mavi ışık gözlüğü ile bilgisayar oynarken bir şey olmayacağını düşünüyorduk ama bir gün uyandığımda bir saha eskisi gibi gorememeye başladım gözlerinizin değerini bilin size hiç bir şey katmayan oyunlar için geleceğinizi karartmayin gozcuden sıra bile alamiyorum her yer dolu yaşım 18...
  5. Batuw

Bilgisayar/ telefon gözleri bozar mı ?

Arkadaşlar gece 5 e kadar falan dizi film izliyorum sabah 12 den sonra full oyun hayatsiz değilim ama sınav döneminden geçtiğimiz için biraz kendime zaman tanidim ve bu şekilde bir hafta falan yaşadım uyku duzenim maf oldu göz altlarim torbalı ve sanırım gözlerim kurudu ayriyeten görüşte...
  6. Batuw

Saçlarım dikine uzuyor bağlayınca şişiyor

Arkadaşlar bir arkadaş var saçını bağlayınca arka taraf yani tokadan sonrası şerit gibi assagi eğimli hepsi toplu ve birleşik ama benim saçımı bağlayınca kafamın her yerinden saç çıkıyor ve arka taraf yumruk gibi kabarık oluyor ne yapmam lazım
  7. Batuw

Vücudum iyi sayılır ama şınav cekemiyom

Arkadaşlar kilom 64 boy 181 göğüslerim falan baya belli 3 aydir nerdeyse spor yapıyorum ama spor yapmadan önce rahat 35+ sınav cekerken şimdi 10 tanede zorlaniyom neden sizce
  8. Batuw

Çıkan kemiği geri takmazsak ne olur ?

Arkadaşlar diyelim ayağımda kolumda parmağımda bir yer çıktı oynatamiyorum çıkık olduğunu da bilmediğim için sardım diyelim ve doktora gidemiyorum ne olur acaba ?
  9. Batuw

Full Body çalışmak mi daha iyi bölgesel mi

Arkadaşlar 2 3 ay fln oldu başlayalı baya iyi geliştim isterseniz foto salarim 179 63 kilo falanim kucuklukten beri hayalim Boyka gibi güzel vücut yapmak şu anda programım şöyle 1. Sirt -on kol- mide 2. Omuz -arka kol- mide 3. Göğüs -on kol- mide Bacak calismiyorum şu anlık bi gün on bi gün...
  10. Batuw

Ne zaman protein tozu kullanmaya başlamalıyım

Boy 1.80 Kilo 60 Evdeki calismalarimla hemen her yerim belli oluyor ve bı tık ileri tasumak için salona kaydoldum 12 saat iş ardından 1.30 saat spor 8 saat uyku kalan zamanda boş şeylere harcayacagimdan spordan sonra yemeğe vaktim kalmıyor ve toz kullanmayı düşündüm şu anda yulaf ve yoğurt ile...
  11. Batuw

Yürüyerek bir sürü güzel hediye kazanın !

https://www.adimpara.com/invite?code=NWQFJBCKUH&name=BD Öncelikle uygulamada tonla seçenek mevcut ne ararsanız var steam cüzdan kodları bile ben günde ort 10k adım atıyorum ve tahminimce 1 ay sonra en geç hiç bir şey yapmadan 50 TL cüzdan kodu almış olacağım eğer biraz daha biriktirmek...
  12. Batuw

Kırık üzerinden 4 yıl geçti hala aciyor?

Arkadaşlar 4 yıl önce bileğim kırıldı (sol) alçıya alındı ama hiç eskisi gibi olmadı örneğin arkadaşlar ile bilek güreşi yaparken sağ elimle sonuna kadar dayanabiliyorum ama sol elim biraz baskıda gücünü kaybediyor neden olabilir ?
  13. Batuw

Dövüş sporları zeka konusunda zararlı mı ?

Arkadaşlar ben kick boks ile ilgileniyorum fakat derslerime de önem veriyorum kick boks yapanlar bilir kafama çok sert darbeler yiyorum ve duyduğum kadarıyla ufakta olsa darbeler beyin hücrelerini öldürüyor mus ben düzenli olarak spor yapıyorum zeka geriliği vs yaşar miyim ?
  14. Batuw

Spor sonrası bacak ağrısı ?

Arkadaşlar kick boks eğitimi alıyorum normalde pek sorun yoktu bu aralar kendimi cidden zorlamaya çalışıyorum ve bacaklarımın üst kısmında kursa görmediğim günler bile ağrı var yürürken çok fazla bir şey olmuyor fakat merdiven inip çıkarken özellikle çok ağrıyor sebebi nedir biraz az mı zorlamam...
  15. Batuw

Bulaşık deterjanı ile banyo yapmak ?D

Agalar kardeşim tavşan almış ve onu yıkamak için bulaşık deterjanı Almus onuda benim eski şampuan kutusuna koymuş bende benim ki sanıp kullandım kafama döktükten sonra kokusundan anladım ama iş işten geçmişti her hangi bir sorun olurmu ? (Tavşanı geri verdik)
Top Bottom