Arama sonuçları: *

1. Arsek

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Comnet - TurkNet İş Birliği * 2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor. * Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak. * Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz...
  2. Arsek

Yardım Altyapım yok ?

inşaat biteli 1 ay oldu birsürü komsumuz oldu 5 katlı işlek bi yerde 3 tane dairemiz var bundan 1 ay öncee kablonet calısanı geldi bizden isim ve imza topladı 1h içinde altyapısını cekicem fln dedi hiçbirşey olmadı 2h dir uğraşıyorum pazarlama ofislerini fln gittim müdürlüğüne mail fln attılar...
  3. Arsek

Yardım TT altyapı için yardım edermisiniz

Arkadaslar çok işlek bir mekanda insaatı yeni bitan bir apartmanımız var 4 dairesi bizim. Apartmanın fiber tesisatı döşenmiş durumda. apartmanda kablonetin çalısanlarını gömrüştüm döşicez fln diyorlardı ama hala hiçbir altyapı yok suan bana tt nin altyapısı lazım ama tt kullanmayacağım...
  4. Arsek

Yardım ISS (internet) önerir misiniz? .

Bina yeni bitti sayılır dekorlar fln atılıyor apartman 4 katlı 4 dairemiz var. Binanın alyapısı döşenmiş duyduğum kadarıyla kablonet döşemiş ve suan sadece o varmış. daha bina bitmediği için altyapıda sorgulayamıyorum. comneti tercih etmek istiyordum çok severek kullandığım firmaydı. ama tt...
  5. Arsek

Öneri 🔥İnternet Hızınız Artmıs Olabilir Kontrol Edin🔥

Çoğu kişinin downloadı 50 den 100 e artmıs benimki zaten 100 du 102 olmuş :blobdance: ama uploadım 15 ten 46 ya çıkmış. -Cumhuriyetin 100. yılı diye olduğu söyleniyor net bir bilgi yok. -ISS (Comnet) -FTTH Türk telekom Fiber altyapı...
  6. Arsek

Yardım 🔥Comnet inceleme gelsinmi ?

daha önce tt , türknet ve vodofone kullandım forumda türknet incelemem var fiyatlar arttıgı yüzünden iptal edip comnete geçiş yaptım incelemesi yok gibi fazla yapmamı istermisiniz geçmeyi düşünen varmı ? geldi çok fena görüküyor__
  7. Arsek

Yardım 💲💲comnet davet kodu olan varmi 💲💲

baslikta belirttigim gibi 🤑🤑🤑
  8. Arsek

Yardım 👉Comnet nasil , önerir misiniz??

turknet gibi bir iss dan canim ulkem yuzunden cikmak zorunda kaldim taahutlu bir internet istiyordum ve comneti onerdiler 12 ay i onden oduyorsunuz ve ilk 14g begenmezseniz iptal edip paranizi geri aliyormussunuz modem de ucretsiz kurul ucreti vs fln da yok bide kodla kaydolursak 1 ay bedava...
  9. Arsek

Yardım 👉Hangi ISS i secmeliyim

1yildan uzun suredir turknet kullandim 85 tl di aldigimda 170e kadar cikti simdi (♥️♥️CANİM ULKEM ♥️♥️) turkenti iptal etmek zorunda kaldim simdi sistem topladim oyuzden iss lazim turkneti iptal etme sebebim taahutlu internete gecmek istemem tt fiber alt yapim var onerilerinizi bekliyorum
  10. Arsek

Yardım internet baglatmak istiyorum yardim edermisiniz

simdi daha önceden internet baglatmistim ama iptal ettim 4 yil falan oldu kurulurken (tam bilmiyorum bunun adini) fiberi eve çektiler ayarini falan yapmislardi simdi o ayarlar falan yapildigi icin kurulum hizmetine ihtiyac varmi modem ayarlarini falan yapabilirim kendim.
  11. Arsek

Öneri türknetmi milenicommu yada önericeğiniz bir internet sağlayıcısı varmı

size direk resimlerini atıyım türknet 3 yıldır ödül alıyor ve ücretsiz modem ve ilk ay %100 para iadesi var aklınızda bulunsun türknet milenicom 1613990064 arasındaki fiyat farkınıda unutmıyalım ama
  12. Arsek

Öneri türktelekommu minelicommu

türknet bilindik bi firma 2 yıldırda ödül alıyor ve 85 lira minelicom daha önce hiç duymadım ama 109 liraya 8mbs upload sağlıyacaklarmış türknet 4mbs sizce hangi şeyi tercih etmeliyim hangisinde internet kopmaları vardır oyunlarda hangisinin ms daha iyidir? TÜRKNET MİNELİCOM
  13. Arsek

Öneri türknet nasıl alınır mı?

evimde fiber altyapı var sizce nasıl türknet. kulananlar varmı oyunlarda ms nasıl
Top Bottom