Arama sonuçları: *

1. n3r3plAx

AM5- 4070 SUPER SİSTEM ÖNERİSİ

Herkese iyi geceler arkadaşlar. 40-50 bin arası mümkünse sıvı soğutlmalı bir AM5 ve Rtx 4070super sistem arıyorum. Önerilirinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
  2. n3r3plAx

BLACK FRİDAY SİSTEM TOPLAMA

Arkadaşlar hepinizw merhabalar bütçem 15.000 rtx 3070 li bir sistem yapmak istiyorum.Blacl Fridayda toplayabilir miyim?
  3. n3r3plAx

RTX 3070+5600X SİSTEM TOPLAMA

Herkese hayırlı geceler.Ben rtx 3070 ve ryzen 5600x li sistem toplamak istiyorum bütçem 16.000 tl dir yardımcı olur musunuz? Birde a520 ile b550 arasında ne fark vardır?
  4. n3r3plAx

Hazır Sistemi Nasıl Alabilirim

Herkese merhabalar ben Teknobiyotik ten sistem ve monitör alıcam fakat kredi kartım yok. Papara ve ininal var ama limit felan diyorlar. Ben 15.000 tl yi bunlara yükleyemem mi yüklesem ödüyemem mi? Nasıl alabilirim başka?
  5. n3r3plAx

VATAN DAN PC TOPLAMAK

Herkese hayırlı geceler Ben Sivas merkezde oturmaktayım ve vatan Pc den pc toplamak istiyorum. Sebebi elden almak istediğimdir. Ama sorun şu ki istediğim parçaların bazıları burdaki mağazada bulunmuyor. Diğer şehirlerden mağazaya getirtebiliyor muyuz parçaları? Bilgisi olan yazarsa çok memnun...
  6. n3r3plAx

SİZCE NASIL OLMUŞ? FİKRİNİZ ÖNEMLİ 🙏

Herkese merhabalar teknobiyotikten şöyle bir.sistem topladım sizce nasıl? Eksiği var mı?Fikirleriniz belirtirseniz sevinirim :)
  7. n3r3plAx

10 BİN TL YE SİZCE NASIL SİSTEM?

Herkese Merhaba bu sistemi almayı düşünüyorum ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum? Sizce nasıl?
Top Bottom