Arama sonuçları: *

1. D

Öneri Bu Memory değerleri yeterli mi?

Merhabalar Sapphire Pulse RX 560 4 GB ekran kartına sahibim. Fotoğraftaki değerlere Overclock ederek kullanıyorum,stabilite açısından herhangi bir sıkıntı olmadı,yaklaşık 10+,Valorantta ise 15-20 FPS gibi bir artış sağladı. Bu değerlerin üstüne çıkmadım,sizce devam etmeli miyim?
  2. D

Yardım Önü kapalı kasa için fan önerisi

Arkadaşlar kasamı aşağıdaki fotoya bırakacağım,şu anlık üst ızgaradaki fan yuvası boş.Oraya 2 tane havayı düzgün dışarıya atabilecek fan arıyorum,sizce ne almalıyım? Bütçe (100-200 2 si için).
  3. D

Yardım Silverstone KR03 soğutucu alınır mı?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-silverstone-kr03-intel-amd-uyumlu-9cm-mavi-led-fanli-kule-tipi-sst-kr03-fiyati,820361194.html Bu soğutucu alınır mı?
  4. D

İntel stok fan ile snowman m200 arasında fark olur mu?

Arkadaşlar m200 ile intel stok fan arasında fark olur mu? İşlemci i3 10100F.
  5. D

Yardım AMD Radeon software vs MSİ afterburner

Arkadaşlar sizce hangi program overclock için daha detaylı ve elverişli?Bunlar yerine Sapphire TriXX kullanmalımıyım? Kartım rx 560.
  6. D

Yardım Kasa önüne 2 fan mı yoksa 1 arka 1 ön fan mı?

Elimde 2 tane fan var sizce 2 sini öne mı montajlamaliyim yoksa 1 ön 1 arka olarak mı?
  7. D

Ekran kartı voltaj ile overclock edilebilir mi?

Arkadaşlar ben RX 560 kartım ile voltaj ayarları kapalı: Core clock 1350 MHz. Memory clock ise 1750 MHz Bu değerlere ulaştım, eğer voltaj verirsem sizce daha da artar mı bu değerler?
  8. D

Yaptığım overclock başarılı olmuş mu?

Arkadaşlar msi afterburner da overclocklu değerlerim fotoğrafta. Stok ghz ile ets 2 high de 60 fps sabit alıyordum,overclock yaptıktan sonra değerler 75-76 lara kadar çıktı,üstelik power limiti de ellemedim. Sizce devam etmelimiyim? Standart core clock: 1176 mhz Standart memory clock 1500 mhz
  9. D

Yardım Ekran kartının overclock sonrası test için hangi programı kullanmalıyım?

Arkadaşlar msi afterburner dan overclock yaptıktan sonra sıcaklık ve stabilite testleri için hangi programı kullanmalıyım?
  10. D

msi afterburner fan ayarı %40 da olması sorun yaratır mı?

Arkadaşlar msi afterburner de fan hızını %40 a manuel olarak ayarlarsam çok fazla gürültü yapar mı?
  11. D

Kasa için Egzoz fanı önerisi

Arkadaşlar egzoz fan almam gerekiyor eski hadron fanım kulağımı sağır etmeye başladı,ne almalıyım?Eğer atacağınız fanlardan ciddi anlamda iyi varsa 2 3 tane almayı düşünüyorum.
  12. D

CPU fanı kaç rpm de çalışmalı?

Arkadaşlar cpu fanının boşta veya yükte kaç rpm olması daha idealdir?Biostan ayar yapmayı düşünüyorum da. İşlemim i3 10100F ve stok fan kullanıyorum.
  13. D

Kule tipi olmayan soğutucu önerisi

Arkadaşlar intel stok fanından kurtulmak istediğim için bir cpu soğutucu arıyorum.İşlemcim i3 10100f,Kule tipi olmasa da olur zaten overclock gibi biri işle uğraşmıyorum.
  14. D

Bu soğutucu lga 1200 e uyarmı?

https://www.hepsiburada.com/xigmatek-en42296-apache-plus-12cm-cpu-fan-p-HBV00000TJ6WL?magaza=Hepsiburada Arkadaşlar bu soğutucu lga 1200 soketine uyarmı ?
  15. D

İntel stok soğutucu yerine amd stok soğutucu takılır mı?

Arkadaşlar intel stok fanını söküp yerine amd stok fan takabilirmiyim,taktım diyelim arada ısı düşüşü olurmu?
  16. D

i3 10100f yükte 70 derece normalmi?

Arkadaşlar i3 10100f stok fan ile oyunda max 70 dereceye çıkıyor normal mi?
  17. D

Kasa fan akisi nasıl olmali?

Arkadaşlar kasamin onu kapalı.Elimde 3 tane 12 cm lik fan var.1 arka egzoz ve üsttede 2 fan yuvası var.Peki üste takacağım fanlar içeri mı üflemeli yoksa dışarı mı?
  18. D

12 CM egzoz fan önerisi

Arkadaşlar 12 cm egzoz fanı arıyorum.Şu an eski pcmden kalma hadron 12 cm fan var gayet iyi ancak,artık ara ara ses vermeye başladı.Ne almalıyım?Mümkünse rgb olmasa iyi olur.
  19. D

İntel stok fan değerler normal mi?

Arkadaşlar intel stok fan için değerler: Boşta 35-40 Yük altında max 59-62 Kasamın önü kapalı sizce normal mi değerler?
  20. D

Xigmatek cpu fan alınır mı?

Arkadaşlar stok fan yerine işimi görse yeter sizce alınır mı? https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-apache-plus-1x120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html#yorumlar İşlemcim i3 10100F.
Top Bottom