Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi Yapar Mısınız?

Merhabalar şuan kablolu olarak Rampage pulsar kullanıyorum ve ses seviyesi yüksek olduğu için tatmin ediyor. Kablo ile uğraşmak istemiyorum artık ve ses seviyesi yüksek kablosuz kulaklık almaya karar verdim. (Fiyat önemli değil) SteelSeries Arctis 7+ ve Arctis 9 arasında kaldım. Bu 2...
  2. ZlpFilee

Rampage Audio, Drop Plus'ı görmüyor

Arkadaşlar, eskiden Rampage Pulsar kullanıyordum ama kablodan dolayı çalışmamaya başladı. Pulsar kullanırken: Bu yazılımı kullanıyordum. Şimdi Rampage Drop Plus kullanıyorum ama bu program görmüyor kulaklığı. Mecburen: Bunu kullanmak durumunda kalıyorum. Ben bu işi nasıl çözebilirim birisi...
  3. ZlpFilee

Öneri Max 1.5K lık Kulaklık Önerisi

Herkese Merhaba. Bir arkadaşım sürekli kulaklık değiştirmekten bıktığı için uzun ömürlü kullanabileceği bir kulaklık arıyor. Pc de bluetooth ve wifi destekliyor. Kulaklık kablolarından çok çektiği için kablosuz istiyor yani. Ben daha önce yüksek fiyatlı kullanmadığım için hiç fikir sahibi...
  4. ZlpFilee

Öneri Klavye, Mouse ve Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm. Benim kulaklığımda bir sorun yok ama klavye çok eski + mouse bozuldu çoğu yeri. Benim araştırdığım ve bir kaç kişinin tavsiyesi ile bu ekipmanları almayı düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/gamepower-saber-rgb-mekanik-mavi-switch-klavye-pm-HB00000NDP91...
Top Bottom