Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

CS2 skin fiyatları hakkında.

devrim kasası geçen ay 1.40 dolardı şu an 0.6 dolar falan. 11 dolara aldığım ak47 şu an 7 dolar falan.. sizce düşüş devam eder mi? yoksa oyundaki hatalar düzeldikçe oyuncu sayısı arttıkça fiyatlar eski haline döner mi? kasaları uzun süre bırakmayı düşünüyorum, örneğin devrim kasasını 5 6 yıl...
  2. Frecksloin

Xbox gamepass aldım battlefield'a başlamak istiyorum

bu oyunlar çıktı karşıma. seriyi tamamen bitirmek istiyorum, hangi sırayla oynamalıyım?
  3. Frecksloin

RDR2'de savemi silmek istiyorum. Nasıl yaparım?

1 yıl önce oyuna başlamıştım ve %20 falan oynamıştım sonra pc sorunları nedeniyle bırakmıştım. şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat eski save'mden başlatıyor. cloud save açmıştım sanırım, şu an nasıl 0dan başlarım?
  4. Frecksloin

Bioshock'a Remastered ile mi başlamalıyım ilk oyunla mı?

Soru başlıkta, ilk kez oynayacağım.
  5. Frecksloin

Katana Zero'yu gamepad ile oynamak daha mı zevkli olur yoksa zor mu olur?

eger oyun zevkim artacaksa 4 5 saatligine arkadastan kol alcam, ne dersiniz?
  6. Frecksloin

minecraft javayı nereden alabilirim?

microsoftun sayfasında 200 tl normal hesap fakat bi arkadaşım zamanında 30 TL'ye altın cape hesap falan aldığını söyledi fakat aldığı site kapanmış. şifre mail falan degisiyormus da aslinda. şimdi baktım araştırdım ama duzgun site bulamadım. bildiginiz site varsa yazabilir misiniz?
  7. Frecksloin

duo sarıcak oyun onerir misiniz?

2 kişiyiz oyun arıyoruz, türü fark etmez bildiginizi onerin
  8. Frecksloin

Sekiro: Shadows Die Twice Türkçe Yama

technopat'ta eski bi konu var ama verilen dosya içinde setup dosyası yok. diğer bikaç yamaya baktım virustotal sıkıntı çıkabilir diyor. güvenli yama var mıdır?
  9. Frecksloin

Assetto Corsa hakkında soru?

oyun 6tlye düşmüş ve dlcler ile 15tl. değer mi acaba herkes oyunu modlu oynuyor da gerek var mı dlclere?
  10. Frecksloin

Valorant ekran kartı sürücüsü çökme sorunu

Bugün yaşamay başladım. sorun ne anlayamıyorum ya riot client düzgün çalışmıyor yeniden başlat diyor başlatıyorum yine aynı hatayı veriyor. sürücüler güncel girebiliyorum sürücüye sitede de son sürüm ne yapmam gerek bilmiyorum 1655815620 bahsettiği sitenin urlyi bire bir yazıyorum sayfa yok diyor
  11. Frecksloin

agalarla saracak hikaye oyunu önerisi

valo cs falan oynuyoruz sürekli the forest oynaık bitirdik. başka ne önerirsiniz 1655554061 @baid
  12. Frecksloin

rdr2 mavi ekran hatası

rdr2 indirdim epic gamesten. sistemimle ortalama 50fps alıyorum yüksek ayarlarda. sıcaklıklar valorantta işlemci 90 92 arasında ise rdr2de 85 küsürlerde çalışıyor. ekran kartı daha serin o ortalama 80. laptop kullanıyorum. oyunu oynarken birden mavi ekran alıyorum ya da sistem kendini kapatıyor...
  13. Frecksloin

Sanırım GTA5 save bozuldu ???

en son merryweather soygunu görevini yaptım bişi var işte çaldık onu görev başarılı dedi son haritada Hs diye 5 yer falan çıktı. çekici çal, çöp kamyonu çal, maske al falan diyordu hepsini hallettim tüm Hs görevleri bitti ama sınra başka bişi açılmadı herhangi araca binince, bu kaçış aracı için...
  14. Frecksloin

Epic 40 tl oyun önerisi

160 tl sepetim var 40tlye witcher goty + hades aldım ama witcher steamde dlcsiz hali olduğu için pek içine sinmedi, kombinasyon önerebilir misiniz?
  15. Frecksloin

Düşük bütçe steam oyun önerisi

arkadaşlar ilk olarak özür dilerim, demin 170 TL'ye oyun aldım kartta 1.65 kuruş kaldı. hepsini harcamak istiyorum. en düşük fiyattan sıraladığımda saçma sapan oyunlar çıkıyor. düzgün bişiler var mıdır?
  16. Frecksloin

Forza Horizon 4 Ultimate Edition hakkında

eğer 52tlye ultimate edition alırsam bu tüm dlcler oyuna dahil olcak mı? ultimate ile standartın farkı ne?
  17. Frecksloin

Steam iade konusu hakkında

Geçenlerde steamden witcher 3 almıştım dlc olmadan 12tl ye. hiç oynamadım ama satın alım süresinin üzerinden 1 ay falan geçti. şu an iade edebilir miyim?
  18. Frecksloin

tomb raider alınır mı?

geçenlerde indirimde tomb raider 2013 almıştım. şimdi indirimde rise of the tomb raider ve shader of the tomb raider toplam 70 tl. alınır mı diye düşünüyorum. epicten rdr2 alacağım yaklaşık 200 tl bütçem var rdr2 alınca 120 kalacak. eğer tomb raider almaktan vazgeçersem ne alabilirim? öneri...
  19. Frecksloin

Epic games oyun önerisi

kuponlarla vs. 80 TL'ye rdr2 alacağım. kuponu 80tl üstü her oyunda birçok kez kullanabildiğimizi öğrendim. oyun önerisi yapabilir misiniz?
  20. Frecksloin

Steam 18tl oyun önerebilir misiniz?

witcher serisini aldım, half life vs. aldım 14 oyun 75 tl tuttu, 30 tl üzeri harcamalarda 10 tl hediye geldi toplam 18 tl var kartta, oyun önerebilir misiniz? büyük çaplı oyunlar nadir ama witcher gibi 15 TL'ye düşen varsa iyi olur, tarz fark etmez
Top Bottom