Arama sonuçları: *

1. Kaanps4player

Fifa 23 190tl alinir mi?

fifa 23 ea play kullanicilarina ek olarak 190 liraya dusmus. bu haliyle alinir mi yoksa daha da duser mi? ea playe gelme ihtimali de var ama cok da sıkıntı olmaz.
  2. Kaanps4player

Mafia Trilogy Almaya Değer mi?

epic games yaz indirimlerinde oyun ararken buldum. zaten merakim vardi karsima gorunce alayim dedim. 150 tl ye deger mi yanina hangi oyunlari ekleyebilirim yazarsaniz sevinirim. (trilogynin yanina max 100tl oyun alabilirim.)
  3. Kaanps4player

Nsuns4 mü shinobi striker mı?

Bir tanesi deluxe bir tanesi normal deluxe olan nsuns4 normal olan boruto yardım edin ikisi arasında kaldım
  4. Kaanps4player

Days Of Play İndirimleri!

PlayStation 4 de Days Of Play İndirimleri başladı arkadaşlar bazı oyunlar şunlar 🔹Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PS4 & PS5 459 TL ➡️ 380,97 TL ⠀ 🔹Ghost of Tsushima 499 TL ➡️ 284,43 TL ⠀ 🔹The Last of Us: Part II 499 TL ➡️ 214,57 TL ⠀ 🔹Demon’s Souls 619 TL ➡️ 538,53 TL ⠀ 🔹Red Dead Redemption 2...
  5. Kaanps4player

Ps4 Bahar İndirimleri!

Ps Store da Bahar indirimleri başladı baya bi oyun düşmüş iyi indirimler var bakmanızı tavsiye ederim ek olarak ise bu indirim 2 bölüm şeklinde olacak Yani 14 nisan da yeni oyunlar da gelecek tlou2 214tl olmuş alınır mı?
  6. Kaanps4player

Injustice 2 oyunu alınır mı?

Arkadaşlar injustice alınır mı dövüş severim süper kahraman severim ve almayı düşünüyorum ama buraya da sormak istedim kesinlikle ninja kaplumbağalar için almayacağım
  7. Kaanps4player

NBA 2k21 mi Death Stranding mi?

Umarım son hangi oyun tarzı konum olur ama hangisi daha iyi hikayesi oyun severim ama çok yavaş giden oyun sevmem spor da severim ama para verince gelişmeli sevmem
  8. Kaanps4player

Fifa 21 alacağım nasıl bir oyun?

Ps4de indirimle 167 lira almalı mıtım futbol aşığıyım çok severim güzel midir?
  9. Kaanps4player

Minecraft ne zaman indirime girer?

Ps4üm girmesini bekliyorum almak için ne zaman girer sizce
  10. Kaanps4player

50 TL ye ne alınır (ps4)

Ps storeda ne alınır indirim var oradan da olabilir olmayabilir veya kalsın mı para? 1609270418 Witcher alacağım 50 TL kalacak :)
  11. Kaanps4player

Fifa 20 satacağım mantıklı mı up?

Arkadaşlar fifa 20 satacağım biraz para ekleyip tlou+witcher alacağım fifa 20 e pek alışamadım ya online oynayabiliyorum ama bildiğiniz p2w mantıklı mı sizce 1608906608 up
  12. Kaanps4player

Bugünün oyunu inside

Evet Arkadaşlar biliyorum ama bilgi için açıyorum artık açmam liste doğru zaten oyun inside
  13. Kaanps4player

Ocak indirimleri oyun önerisi ps4

Yenş indirim gelmiş Arkadaşlar 200 yukarısı olmasın
  14. Kaanps4player

Ps tarafıyım 20tl var nasıl değerlendiririm

Arkadaşlar yazdığım gibi nasıl değerlendirebilirim 25 lira var kalsın mı ne yapayim
  15. Kaanps4player

Long dark bedava olacak

Beleş olacak beyler long dark yazayım dedim
  16. Kaanps4player

Evet epic GAMES beleş oyunn

Arkadaşlar hazır geliyor sizce ne olacak
  17. Kaanps4player

Ubisoft oyunları konsola gelecek mi

Arkadaşlar gelecek mi ubisoftun bedava yılbaşı için dağıttığı oyunlar ps4 xboxa 1608043331 Alo
Top Bottom