Arama sonuçları: *

1. Kaanps4player

Jump force alınır mı?

merhaba babuşlar bu oyunu sevdim gibi çok iyi hikaye beklemiyorum açıkçası eğlence ve dövüş açısından iyi midir nasıldır?
  2. Kaanps4player

The Crew 2 Nasıl Bir Oyun

Nasıl bir oyun şu an hem gold hem normal var ps4 de alırsam hangisini alayım açık dünya severim yanlamayı da 🥺 👉🏻👈🏻
  3. Kaanps4player

Lego marvel vs Lego Batman 3

İkisinden birini kesin alacağım ikisi de aynı fiyata düşüyor indirimlerde Batman 3 şu an indirimde ama Lego marvel değil hangisi daha iyi (oynayanlar yazsın lütfen Lego oyunları kötü ya diyenler değil)
  4. Kaanps4player

Ok kılıç ile savaştığımız oyunlar (ps4)

Warband var ama bilemedim başka yoksa warband alacağım 1613586832 Not Osmanlı torunu değilim
  5. Kaanps4player

Ps4 aimim kötü nasıl geliştirebilirim?

Arkadaşlar r6 PUBG(oynamıyorum bile) cod gibi oyunlarda aim rezalet nasıl geliştirebilirim r1 l1 yapacağım ama ne yapabilirim
  6. Kaanps4player

Bloodborne alıyorum son söz?

Kartımda 52 TL var ps4 cüzdanımda 5 50 TL atınca 55 TL oluyor oyunun zor olduğunu biliyorum kendimi zorlamak istiyorum alınabilir mi? @Doğukan Fidan
  7. Kaanps4player

Uncharted 1 2 3 mü second son mı?

Hangisi daha güzeldir alayım ikisinde özelliklerini biliyorum ikiside güzel olduğundan karar veremedim sizce hangisi en fazla atılanı almayı düşünüyorum
  8. Kaanps4player

Bu mağaza güvenilir mi?

Predator Hunting Grounds PS4 Oyun https://www.hepsiburada.com/predator-hunting-grounds-ps4-oyun-p-HBV00000TCI0F?magaza=Webdencebe burası güvenilir mi oyun ismi yazıyor zaten bir bakın ucuz geldi
  9. Kaanps4player

Persona 5 nasıl? Çok iyi indirim

Arkadaşlar effffsane indirime girmiş nasıl bir oyundur +18 var mı okul okul diyorlar multiplayerda anime tarzı oyunda veya dizide okul varsa kesin bişiler dönüyordur ama neyse oyun nasıl ve +18 var mı?
  10. Kaanps4player

Ac odyssey season pass içeriği

Arkadaşlar dlclerin 3 bölümü var diye hatırlıyorum 3 bölümde var mı season passde yarın Mesut açıklarlarsa alıyorum
  11. Kaanps4player

Hepsiburada Death Stranding alınır mı?

Arkadaşlar hepsiburada da death stranding gördüm alınır mı ayrıca takas letgo açısından link bu https://www.hepsiburada.com/death-stranding-ps4-oyun-p-HBV00000O1POG?magaza=Venüs%20Elektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.48.4
  12. Kaanps4player

Ac odyssey hangi versiyon?

Arkadaşlar hangisini almalıyım ultimate mi deluxe mü dlcler nasıl
  13. Kaanps4player

Gta online para nasıl kasabilirim?

Arkadaşlar yaklaşık 1.5m param var bankada bunun ile ne gibi para kasabilirim mk2 var black fridayde almıştım headhunter mı yapmalıyım başka öneriniz var mı?
  14. Kaanps4player

Eski zamanları anlatan oyunlar?

Kuruluş Osman gibi eski zamanları anlatan oyunlar var mı merak etmişsindir hep ps4üm bu arada pc değil
  15. Kaanps4player

Steep nasıl oyun? Amaç ne?

Yazdığım gibi Arkadaşlar alacağımdan değil kütüphanemde varmış güzel ise indireceğim amacı ne hikayesi falan varmı yoksa full freeroam mu?
  16. Kaanps4player

Minecraft vs mc dungeons

Hangisi Arkadaşlar ikisi de minecraft ama farklı yönleri var biliyorum fakat hangisi daha iyi tabletimde minecraft var ona göre de değerlendirme yaparsanız sevinirim
  17. Kaanps4player

Bloodborne alacağım ama sorum var

Arkadaşlar bloodborne alacağım ama diğer oyunlarla bağlantılı ama hikayesini öğrensem izlesem anlayabilir miyim zor olduğunu biliyorum kaç saatte biter boşlara ölme sürelerini saymadan
  18. Kaanps4player

Oyun alıp letgodan takas yapacağım mantıklı mı?

Arkadaşlar infamous second son alıp (kutulu) bitirip takas yapmayı düşünüyorum mantıklı bir düşünce mi? @isikt11
  19. Kaanps4player

Infamous Second Son Nasıl?

Arkadaşlar yazdığım gibi sıkıntısı yoksa alacağım
  20. Kaanps4player

Human fall flat nasıl bir oyun

Arkadaşlar nasıl bir oyun güzel mi arkadaşım yok :( oynayabilir miyim eğlenerek amacımız ne
Top Bottom