Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Bios yedekleme tam olarak nedir ne işime yarar

Merhabalar bende Donanım Arşivi Sistem 2 var daha önce ekran kartının biosunu güncellemiştim sistemi yeniden başlattığımda bir daha açılmadı bilgisayar sonra garantiye gönderdim ekran kartını değiştirip gönderdiler ama içimde hep bir korku oluyor bu sebepten ötürü yazılım güncellemeleri vs...
  2. E

Çözüldü✓ Python SyntaxError: invalid syntax

kodmühendisleri güzel bence yazılımla ilgilenenler genelde orada
  3. E

Yazılımcılar Kulübü (Alımlar Durdurulmuştur)

Adım İsmail 2004 doğumluyum yazılıma aşırı derecede meraklıyım henüz lise 2. Sınıf olmama rağmen Python da 2 sertifikam var freelancer olarak Pythonla masaüstü uygulamalar geliştiriyorum genelde sık kullandığım kütüphaneler PyQt5 Selenium Time Sqlite3 Şimdide kivy kütüphanesini araştırıyorum...
  4. E

Arkadaşlar yazılım mühendisliği okumadan yazlımcı olunurmu ?

Neden olunmasın yani İnternette bir sürü kaynak var tabiikide üniversitenin ek olarak katkıları farkları olacak ama kişinin kendini ne kadar eğittiği önemli ben lise okuyorum fakat freelancer olarak uygulamalar yapıyorum yani bence üniversitenin bir farkı illaki var ancak önemli olan kişinin...
  5. E

Yazılım Kanalımın İzlenmelerini ve abone sayılarını nasıl hızlı arttırabilirim.

Yani bu abone işlerinden pek anlamam ama YouTube üzerinden takip ettiğim yazılım kanallarının birçoğunu instagram üzerinden buldum yani YouTube a geçmeden önce instagramı geliştirmeni öneririm YouTube a göre daha hızlı gelişirsin sonra gönderilerden birine kanal linki bırakırsın yavaş yavaş...
  6. E

Kendi sunucumu yazmak için ne yapmam gerekir

Ben firebase kullanmayı düşünüyorum ücretsiz kısmı işimi görüyor aslında da sadece merak ettim yani şimdi ben bu saydığın maddelerin hepsini yaptım diyelim (merakımdan soruyorum) sonra ne yapıcam database mi kullanıcam
  7. E

RX 5600 XT BİOS UPDATE

Bilgisayarındaki şeyler silinmiyor ssd olsa bile garanti ekran kartını değiştiriyor sadece
  8. E

R5 3600 Stok Fan Yeterli mi?

Ben stok fan kullanıyorum voltaj ayarladım sıkıntı çekmiyorum
  9. E

RX 5600 XT BİOS UPDATE

Yani radeon softwaredeki güncellemelerden pek haberim yok ama merak etme bios updatedan dolayı bozulursa garanti değişim yapıyor kendim yaşadığım için biliyorum (Asus değiştirdi diğerleri değiştirir mi bilmiyorum)
  10. E

RX 5600 XT BİOS UPDATE

Amd nin ekran kartlarında bios update biraz sıkıntılı hepsinde değil ama çoğunda bende de Da sistem 2 var ekran kartına bios update yaptım reset attım bir daha görüntü alamadım garantiye gönderdim değiştirdiler ekran kartını Abdullah abinin dediği gibi yaptım ilk önce birinciyi sonra ikinciyi...
  11. E

Kendi sunucumu yazmak için ne yapmam gerekir

Arkadaşlar şimdi benim bir projem var fakat bu proje online olduğu için realtime bir databaseye ihtiyacım var genelde hep firebase kullanıyorlar örnek projelerde fakat firebase bir yere kadar ücretsiz ben kendi bilgisayarımı sunucu olarak kullanmak istiyorum hangi programı kullanmam gerekir...
  12. E

Bilgisayarcıya ekran kartını tamir için göndermek mantıklımk

Dostum 1 ay uğraştıracak uğraşmak istemiyorum
  13. E

Bilgisayarcıya ekran kartını tamir için göndermek mantıklımk

Asus rx 5600 xt ekran kartım var aldığım gün bozuldu nasıl oldu bende anlamadım sağolsun itopya bizi şaşırtmadı çok ilgisiz davranıyorlar alalı daha 3 gün oldu iade talebinde bulundum 14 gün geçmeden iade edebilirsem etcem edemezsem bilgisayarcıya götürcem sizce güveniyim mi bilgisayarcıya çünkü...
  14. E

İtopya garanti süreci ve teknik servisi nasıl

Garantiden vazgeçtim 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade etcem eğerki garantide sıkıntı çıkarsa ve 14 gün dolarsa param patlar ben o yüzden iade edip vatandan toplayacam 2000 lira fazla olsun sağlam olsun kafadıyla yürüyecem artık garantiye göndetecem kullanıcı hatası dicekler 14 gün dolacak...
  15. E

Ekran kartı fanı ısınmadan döner mi

Dostum görüntü alamıyorum garantiye böyle dicem bu fanların durumunu söylememe gerek var mı diye açtım konuyu yani her türlü girecek garantiye
  16. E

Ekran kartı fanı ısınmadan döner mi

Asus tuf 3 rx 5600 xt ekran kartım ısınmadan fanları döner mi merak ediyorum ekran kartında bir sorun oluştu garantiye göndereceğim görüntü alamıyorum eğer ısınmadan dönmüyorsa çok sıkıntı yok ama dönüyorsa sıkıntı garanti anlamında
  17. E

Hocam peki nasıldı yani ilgilendiler mi ha birde bende başka ekran kartı yok sorun anakartta mı ekran kartında mı bilmiyorum En son ekran kartının driverını güncelledim reset attım görüntü gelmedi ekran kartından kaynaklı diye düşünüyorum ve bu işlemden sonra ekran kartının fanları...
  18. E

İtopyada Da Sistem 2 aldım sistem sapasağlam geldi ekran kartını taktım çalışıyordu ilk önce Windows kurdum sonra anakartın bios güncellemesini yapılı resledim sonra ekran kartının ilk bios güncellemesini yaptım resledim ve en son ekran kartının 2. Bios güncellemesini yaptım ve sistemi resledim...
  19. E

Yardım Asus rx5600 xt görüntü gelmiyor

Aynen pazartesi ilk işim Asus müşteri hizmetlerini arayıp garanti sürecini falan öğrencem
  20. E

Yardım Asus rx5600 xt görüntü gelmiyor

Yok hocam olmuyor
Top Bottom