Arama sonuçları: *

1. toma_06

Fark vererek iphone de üst modele geçebilir miyim

İmei aktarımı hakkında her ağızdan farklı ses çıkıyor, bazısı olur diyor bazısı olmaz benim bildiğim kadarıyla da sadece aynı modellerde imei aktarımı yapılıyor, mesel iphone 14ün var iphone 14 ile değiştirirsen imei aktarımı oluyor ama farklı modelde olmuyor.
  2. toma_06

🔥İndirim Giyim Zara, Bershka, Pull&Bear indirime girecek ürünler belli oldu!

pull and beardan önceki indirimden aldığım şeyler gelmedi hala :D
  3. toma_06

ASUS TUF KLAVYE 1199TL (İtopya)

K3ü 1.5a satıyorum yanlış mı yapıyorum
  4. toma_06

İphone 15 pro mu iphone 16 mı?

15 pro 120 hz ama 120de kullanacağımı zannetmiyorum. Hem şarjı fazla yiyor hem de öyle çok büyük fark hissetmiyor.
  5. toma_06

İphone 15 pro mu iphone 16 mı?

Yılbaşında iphone alacağım fakat 15 pro ve 16 arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım.
  6. toma_06

Yurtdışı İphone 15 pro mu Türkiye iphone 13 mü?

Yurtdışını alırsam 9 ay açık hat diğer 3 ay için de yedek telefonumu kullanırım diye düşünüyorum. Ne yapayım sizce?
  7. toma_06

🔥İndirim Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad

Ben siyah olanını aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım, sıkıntı yaşasan da uğraştırcaklarını sanmıyorum ama amazonla karşılaştırma yapmamak lazım.
  8. toma_06

🔥İndirim Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad

Bence yapıştır gitsin, axess ve maximum karta vade farksız 3 taksit yapıyorlar varsa yararlanabilirsiniz.
  9. toma_06

3'LÜ SWEATSHIRTLER 500 LİRA🔥🔥

ben de öğrenciyim ama çalışıyorum o yüzden fazla sıkıntı yaşamıyorum.
  10. toma_06

mavide indirimde 700e kot almıştım, 1 seneyi falan geçti hala taş gibi. mavi de iyi seçenek olabiliyo bazen.
  11. toma_06

bi süre tekstilde çalıştım (inditex) kot alacaksan levi's, üst baş istiyorsan inditex mağazaları gerçekten çoğu üründe başarılı. 900 tllik kottan fazla performans beklememek lazım bu arada.
  12. toma_06

❌İndirim Bitti! Zara/Bershka/Pull&Bear İndirimli Ürün Listeleri

eski inditex çalışanı olarak inditex mağazalarının ayakkabılarını pek tavsiye etmem.
  13. toma_06

İnditex mülakatına microsoft teams üzerinden çağrıldım?

takım elbiseyle giren tek bendim alındım haftaya başlıyorum
  14. toma_06

İnditex mülakatına microsoft teams üzerinden çağrıldım?

Anlamadığım bir şekilde mülakata microsoft teams üzerinden çağırdılar, daha önce böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi?
  15. toma_06

🔥İndirim Nike Açık Yeşil Erkek Basketbol Ayakkabıs 1879TL

3 sene kd 13 ile gezdim o kadar fazla giydim ki anlatamam, en sonunda arkadan açıldı. baya sağlam ve rahat ayakkabılar alabilirsin bence.
  16. toma_06

Çin Dili ve Edebiyatı okunur mu?

Turist rehberliği öğrencisiyim bizzat, yeni bir düzenleme oldu rehberlik konusunda, gir bi araştır istersen. Uzak doğu dili bilenler turist rehberliği bölümü okumadan turist rehberi olabilecekler.
  17. toma_06

Traş makinesi çok iyi fiyat 🤣

7-8 aydır aktif olarak kullanıyorum, iş yerinde 0 sakal tıraşı istiyolar, 0 alıyo ve gram tahriş yok. memnunum baya
  18. toma_06

McDonalds Burger Crush Geri Döndü!

Bugün itibarıyla tekrardan başlamış, Bedava dondurma veya Kola veriyor.
Top Bottom