Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Witcher 1 remake tahmini ne zaman gelir belli mi ?

şuan witcher 4 yapılırken witcher 1 remake yaparlar mı bilemiyorum
  2. Birol Azak

Playstation 5 Pro Hangi Ülkeden Almak Mantıklı ?

Merhaba yurtdışından ps5 pro alma planım var vizesiz gidilen ülkeler arasından hangi ülkeden almak mantıklı sizce ? Aklımda bosna hersek veya gürcistan var
  3. Birol Azak

Öneri 4TB HDD ve 2TB SSD Önerisi

Dostum anlıyorum fakat zaten 2tb ssd alacağım 4tb hdd ekstra olarak işim gereği saklamam gereken dosyaları orada tutacağım
  4. Birol Azak

hdd ekstra olarak alıcam sadece depolama için
  5. Birol Azak

Merhaba 2tb ssd'ye sahibim ama maalesef dosyalarımı depolamam için yetmiyor bu yüzden 2tb ssd ve 4tb hdd eklemesi yapacağım hdd de final dosyalarımı saklayacağım aman aman hızlı bir şey olmasına gerek yok ortalama bir şey olması yeterli. Önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  6. Birol Azak

Öneri Bilgisayar Mühendisliği için 30K Laptop Önerisi

Selamlar arkadaşıma laptop alacağız maksimum 30k bütçesi var bu sene bilgisayar mühendisliği kazandı onun için kullanacak. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  7. Birol Azak

🔻Bitcoin ve Ethereum resmen çakıldı! 🪙 (Borsalar işlem kesti)

Türkoların yüzü hiç gülmezmi arkadaş
  8. Birol Azak

🔻Bitcoin ve Ethereum resmen çakıldı! 🪙 (Borsalar işlem kesti)

Borsa yok olumuş durumda şuan , fintablese girince kısa süreli kalp krizi geçirdim
  9. Birol Azak

Razer Barracuda X mi SteelSeries Arctis 7+ mı ?

Dip ses sorunu yaşamadım hocam , mikrofon kalitesi gayet güzel karşı taraf sesimin çok iyi geldiğini söylüyor. Bne zamanında itopyadan almıştım 1200 tl idi ozaman galiba
  10. Birol Azak

Razer Barracuda X mi SteelSeries Arctis 7+ mı ?

2 senedir barracuda x kullanıyorum tavsiye ederim.
  11. Birol Azak

Öneri İphone 11 mi XS Max mi ?

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Getmobile vade farksız 6 ay taksit yaptığı için sanırım oradan alacağım iphone 11 i
  12. Birol Azak

Öneri İphone 11 mi XS Max mi ?

Merhaba kardeşime yenilenmiş telefon alacağım iphone diye tutturduğu için yazdığım 2 model dışında bir telefon almıyorum maalesef. Sizce bu 2 model arasından hangisi daha iyidir ? hangisini önerirsiniz ...
  13. Birol Azak

Öneri 15-20K Civarı telefon önerisi

3 te 1 fiyatına koymuş dolandırıcı gibi
  14. Birol Azak

Öneri 15-20K Civarı telefon önerisi

Selamlar kardeşim için 15-20k civarında telefon önerilerinizi bekliyorum
  15. Birol Azak

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

İkisi de birbirinden beceriksiz iki bakan umarım yerlerine daha liyakatlı , işini bilen kişiler gelir .
  16. Birol Azak

Öneri R5 7500F için sıvı soğutma önerisi

Selamlar 4000 tl bandında r5 7500f için sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Aklımda bu var ama başka öneriniz varsa bakabilirim ...
  17. Birol Azak

40k civarı hazır sistem önerisi

Selamlar 40k civarında 32gb ram olacak şekilde hazır sistem bakıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  18. Birol Azak

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 1TB Dijital Slim 14.250TL

arkadaşlar denemek için alınır mı? ne dersiniz ?
  19. Birol Azak

❌İndirim Bitti! 7500F - RTX 4070 Sistem 34.999₺

Böyle nasıl dostlar alınır mı ?
  20. Birol Azak

45K Sistem Tavsiyesi

Selamlar , 45K civarı bütçe ile hazır sistem bakıyorum 4070 ve üstü ekran kartına sahip olursa iyi olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom