Arama sonuçları: *

1. CRØXY

Valorant rekabetçi kasmak isteyen var mı?

Şu an girebilirim dereceli yerine derecesiz oynadığım için rankım yok fakat yüksek maçlarda sırıtmıyorum.
  2. CRØXY

Valorant Oynayışım Nasıl?

1 Ölüm maçı videosunu bırakıyorum 20 seviye birine göre yorumlar mısınız? 1719647236 1719647437 Video yükleyemedim 900 mb nasıl yükleyeyim?
  3. CRØXY

İmzadaki sistem için oyun önerisi

Genelde COD tarzı oyunları oynuyorum fiyatlardan dolayı crack indireceğim. Ray tracing ve DLSS 3 özelliğini de kullanabileceğim cracki olan oyun önerilerinizi bekliyorum.İmzaya bakamayanlar için sistem: İntel Core İ5 13400F __ PNY GeForce RTX 4070__DeepCool CH510 Mesh Digital 650W 80+__AsRock...
  4. CRØXY

yeni çıkan call of dutyler kırıldı mı?

cod mw 2019 gibi oyunlardan bahsediyorum oynamayı istiyorum fakat fiyatları malum kırıldı mı acaba bu oyunlar? şimdiden teşekkürler
  5. CRØXY

2024 te zula oynanır mı

başlıktaki gibi 2019 2020 zamanları 8 9 yaşlarında zula oynardım zevkli oyundu halil örenler deniz toma falan vardı iyi oyundu. en son 2019da girdim oyuna sizce indirmeye değer mi birde hesabı çaldırdım sıfırdan başlarım oynarsam
  6. CRØXY

call of duty mw serisi torrent

cod mw yeni seriyi oynamak istiyorum eskiden sistemim yok diye oynamıyordum şimdi sistem aldım ama oyun biraz tuzlu fiyata sahip önerebileceğiniz veya kullandığınız torrent sitesi var mı? şimdiden teşekkürler
  7. CRØXY

ücretsiz hikaye oyunu önerisi

büyüklüğü önemli değil tlou bitirdim hitman 1 bitirdim ücretsiz önerirseniz sevinirim birde korsan indirirsem sorun olur mu? olmazsa nereden indsirmeliyim? şimdiden teşekkürler
  8. CRØXY

gta online bu hile ban yedirir mi

oyunda bildiğiniz gibi para kasmak açırı zor bu hileyi gördüm ban yedirir mi veya önereceğiniz bir hile var mı teşekkürler
  9. CRØXY

gta online oynayacak arkadaş arıyorum

başlıktaki gibi gta oynayacak arkadaş arıyorum heist vesaire çok var tek yapılmıyor oynayacak varsa rockstar id sini versin şimdiden teşekkürler
Top Bottom