Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

Web Stok Durumunu Otomatik Yenileyen Google Eklentisi Hangisiydi ?

Arkadaşlar bir ürünün stok durumunu kontrol ediyorum ama el ile kontrol etmek vakit alıyor geçmiş zamanlarda ir arkadaş paylaşmıştı. Bir google eklentisi ile sürekli arka planda stok durumu kontrol ediyordu acaba hangisiydi o
  2. Moonlighter

Bu Site Güvenilir Mi ?

Arkadaşlar letgodan bir bilgisayar buldum adam bana bu linki gönderdi buradan get ile alabilirsin dedi güvenmiyorsan diye ama siteyi ilk defa gördüm sahibinden.com çakması gibi ne diyorsunuz ? https://www.ilankaciyor.com/tr/lenovo-y520-i7-13591
  3. Moonlighter

Yardım Bu Site güvenilir Mi? (Dunyagrup.com)

Arkadaşlar laptobum için ram alıcam da Dunyagrup.com da uygun fiyatlı buldum ne kadar güvenilir bileniniz var mı ?
  4. Moonlighter

JamesDonkey712 mi Bu fiyattan Veriyorum Sizce iyi mi?

Arkadaşlar incehesap gaming gecesinden jd712(eşek) 160tl almıştım. Fakat kulaklık kronik Dip sesinden dolayı nalet gelsin demiştim ama geçen hafta kendiliğinden düzeldi ve ben artık ne olur olmaz diye elden çıkarmak için ilana koydum 230tl veren var sizce iyi fiyatmı 22.5 ay garantisi var.
  5. Moonlighter

Amazon Prime Da Tek Hata Alan Ben miyim?

"Ödeme aracınız doğrulanamadı. Lütfen ödeme aracınızı güncelleyin veya yeni bir ödeme aracı bilgisi girerek tekrar deneyin." Bu hatayı veriyor 2 farklı ziraat gençckart(bankkart ve kredi) ve sanal kart oluşturup denedim olmuyor :( sizde de bu hatayı alıp da düzeltebilen var mı.
  6. Moonlighter

Çözüldü✓ Amozon Prime Kartımı KAbul etmiyor ?

Arkadaşlar ziraat gençkartım var kyk kredisinin yattığı. Normal de tüm işlerimi bu kart ile yapıyordum netflix,spotfiy... gibi ama nedense amazon prime hata veriyor kardeşimin kartını da denedik aynı hata limitimiz de full para da var hem kredi hemde bankkart hesabını da onaylamıyor aynen bunu...
  7. Moonlighter

Sizce Gaming Gecesinde Ucuza İşlemci Satılır mı?

Ardakşlar bugun elimdeki 9100f işlemci ve anakartımı sattım ve 2.el ryzen5 kovalıyorum ama bir türlü bütçeme uygun bulamadım(Balıkesir de yaşıyorum) sizce 3100 veya 2600 gibi işlemciler gaming gecesine gelip indirime girer mi yoksa artık 1000tl 2. el 2600 alıcam :( not:istanbuldakiler get...
  8. Moonlighter

2.el İşlemci Anakart Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Herkese merhaba elimdeki anakart ve işlemciyi sattım ve 2. el 1600af alıcam(2600 çevremde satan yok)14 ay garantisi var işlemcinin ama ekstra test etmem gereken bir şey var mıdır arkadaşlar? anakart için de aynısı geçerli yoksa alayım geleyim mi :D
  9. Moonlighter

9100'mi ve Ex H310'mu 1000tl Satıyorum İyimi?

Arkadaşlar 1 ay oldu alalı ama ekran kartım(1070) ile darboğaz yaptığı için satma kararı aldım sizce iyi bir fiyat mı 1000tl. Amacım 1600 af veya 2600 2. el işlemci ve anakart almak. Not:ben 1050tl aldım ama şuan 1175tl olmuş. 1598474749 2.not:Müşteri hazır 1598474784 3.not o zaman bütçem buna...
Top Bottom