Arama sonuçları: *

1. S

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

Ne alacan
  2. S

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

an itibari ile yayında x20 alınır mı
  3. S

🔥GIGABYTE G24F-2 4.499TL🔥

alınır hocam gönlün rahat olsun kaliteli ürün ben mağazadan almıştım itopyanın ölü piksel çıkarsa anında iade alıyorlar
  4. S

ürünün kronik olduğunu ilk defa duydum ben ve arkadaşım kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadık
  5. S

1 yıldır kullanıyorum çok memnunum masaya sağlam basıyor tek eksiği hoparlör yok
  6. S

❌İndirim Bitti! Temu Gamesir T4 Pro Vergisiz 982 TL

Ciddi fark var diyemem ikisinide kullanmadım ama trigger farkı benim içim en büyük fark forza filen oynarken çok fark ettirir
  7. S

nova varya bunun l2 r2 tetikler dereceli değil ama bas çek şekli klavye gibi
  8. S

evet bunda var bu daha güncel t4 e göre 1735505430 joyticklerin ömrünü uzatan deadzone yaşatmayan joystick yapısı
  9. S

halll efect yok bunda
  10. S

türkiyede vergiyle 1300 e satılıyor burdan alın daha iyi T4 Pro Türkiye
  11. S

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

750 tl dememiş x15 için vergi dahil 750 tl ye alanlar için demiş birde bu ürün 1300 küsürdü yeni zam yapmışlar
  12. S

bot alanında geçersiz yazıyor
  13. S

hangi coin üzerinde botu çalıştırdıysan oraya git oradan durdurabiliyon
  14. S

arkadaş müşteri hizmetlerine yazıyorum sorun var diyorum adam diyorki bou yapmadan önce katılmanız lazım dı diyor sıkıntı da orda diyorum botu yapmadan butona tıklanmıyor mobil uygulamada 2. görev butonu çalışmıyor ilk defa üye oldum bari 350 tl yi verselerdi iyidi rezil uygulama
  15. S

Bende aynı şekilde katılamıyom
  16. S

Kampanya tekrar aktif oldu @freygasm kayıt olurken direk kyc yapıp devam mı ettin ilk kayıta 350tl veriyor onun için herhangi bir kampanyaya katıla tıklmak gerekiyor mu ben indirip kayıt oldum kyc yaptım
  17. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

devam ediyor mu haleden @freygasm
  18. S

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

knk ben 2c kullandım on numara kol al gitsin kafan rahat olur hem gizala iyi firma ben 3 - 4 gün kullanıp iade etmiştim direk kabul ettiler skıntı yaşamadım iade nedenim pc de kol ile oynadığım çok fazla oyun yoktu fifa haricinde fifayı bıraktığım için iade etmiştim
  19. S

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

ADAMLARA HEPSİBURADA ÜZERİNDEN İADE KOŞULLARI NELERDİR DİYE SORDUM SORUMU SİLMİŞLER BUNU BİLEREK ALIN SIKINTILI FİRMA
Top Bottom