Arama sonuçları: *

1. C

Araba Alıcaz Ama Nasıl

Kardeş ben işin içindeyim kesinlikle ödemeyeceğin bir kredi çekme derim. Yok varlık yönetime devredilir onu öderim falan diyenlere de kulak asma, doğrudur ama bu mevzu karışık bir durum. Daha gençsin kendini 30 40 yaşındaki adamlar ile kıyaslama, millet 30 yaşında iş sahibi oluyor. Sen anlık...
  2. C

Wallpaper engine aldım fakat yapamıyorum?

Akşam bir deneyeceğim bakalım bende olacak mı
  3. C

Wallpaper engine aldım fakat yapamıyorum?

Neredeyse 6-7 yıldır kullanıyorum böyle bir özelliği olduğunu bile bilmiyordum. Oluyorsa bilen biri yazsın da ben de yapayım.
  4. C

Yüksek km W211 Alınır mı?

Eski araba sevdanızı anlıyorum ama kenarda bir araba parası daha yoksa bulaşmayın böyle şeylere, alın modelli bir clio binin. İlerde maddi olarak gücünüz yerine gelirse keyif için ikinci araba olarak alabilirsiniz.
  5. C

Ajazz ak820 pro alinir mi

Ben amazondan 2500 e almıştım bir ay önce. Şuan kalkmış gözüküyor ama illaki gelir. Geçen 2600 TL' ydi. Parasını hak eden bir klavye bence, switch olarak gift tasviye ederim.
  6. C

Acemiye Araba Önerisi

200 bin liraya bence çok fazla düşünmemek lazım. Sadece aldığın arabadan hariç kenara bir 50bin koyarsan iyi olur. O paralara aldığın arabada her an her şey olabilir. Turbolu eski model kesinlikle tavsiye etmem. Eğer gencim bana yakışmaz demezsen alıp satması kolay, brodway gibi bir araba bak...
  7. C

Doğa Fotoğrafcılığı İçin Kamera Önerisi

Kullandınız mı daha önce, şarj süresi nasıl acaba?
  8. C

Doğa Fotoğrafcılığı İçin Kamera Önerisi

Herkese Merhaba. Ben her yıl 40 gün Türkiye turuna çıkıyorum. Bu turda günde 30 dk vlog tarzı videolar ve gördüğüm güzel manzaraları çekebileceğim bir kameraya ihtiyacım var. Bu turda bazı zamanlar 2-3 gün hiç elektriğe ulaşamadığım oluyor. Fiyat olarak aklımda bir fiyat yok. XS-20 yi beğendim...
  9. C

Fujifilm X-S20 Batarya Süresi

Hortlartmak gibi olacak ama, xs20 den memnun musun? Ben doğa fotoğrafları çekmek istiyorum. Sence yeterli olur mu?
  10. C

AJAZZ ak820 pro vs ak992 vs razer blackwidow v4 pro ,v4,v4 x sizce hangisi?

1 2 gün için değmez. Amazondan al bence. Ben bir ürün amazonda varsa kesin oradan alırım
  11. C

Sen bilgili bir abiye benziyorsun. Gift switch in tekli satılanını bulamadım. Bir site 45 li olarak satıyor. Bildiğin 2-3 tane yedek alabileceğim bir yer var mı?
  12. C

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5J36VTG/ref=twister_B0D5HZMQ6T?_encoding=UTF8&th=1 Amazonda stok var. Amazon bence en güvenilir yer 1728994738 Bastığını bile anlamıyorsun. Çok yumuşak
  13. C

Ben ajazz 820 pro kullanıyorum. Bence parasını sonuna kadar hakeden bir klavye, aldığıma hiç pişman değilim. Numpad in olmaması ve türkçe olmaması sorun değilse bence ajazz 820 pro alın geçin. Switch olarak da gift çok güzel, yazdıkça yazası geliyor adamın
  14. C

RAM ÖNERİSİ BEKLİYORUM

Şuan bilgisayarım da 2 adet aşağıda yazılı ramları kullanıyorum. 32 GB ye çıkartmak istiyorum. Yanlarına ekleyebileceğim ram önerilerinizi bekliyorum. Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2D3000C16 Ram 1728982295 Ya da üzerinde takılı ramları bırakıp yerine takabileceğim...
  15. C

%60 mı 80 mi 100 klavye mi daha iyi

Ben %75 kullanıyorum. En başta biraz numpad olmamasına alışamadım ama şuan gayet memnunum.
  16. C

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Ç Çok teşekkür ederim.
  17. C

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

https://www.hepsiburada.com/70mai-a500-s-pro-plus-dahili-gps-arac-kamerasi-pm-HB000018JITX bundan bahsediyorsunuz değil mi?
  18. C

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Araç için kamera önerisine ihtiyacım var. Park halindeyken ve ön arka aynı anda kayıt yapan varsa daha makbule geçer.
  19. C

Robove blic klavye alınır mı?

Boyutuna dikkat et bence, parmakların büyükse sorun olabilir. Onun haricende bence parasını hakediyor
Top Bottom