Arama sonuçları: *

1. C

Hazır sistem ve fikir alışverişi

Eyvallah aga sağolasın
  2. C

Önerin için teşekkürler ama bu site f/p ve malzeme kalitesi olarak kötü gaminggen ve itopyada daha iyileri var gibi marka olarak tam anlamıyorun ana
  3. C

Arkadaşlar sadece Metin2 oynayacağım bir sistem alıcam uzun yıllar götürücek intel mi amd mi işlemci almalıyım kafam karısık amd ekran kartımı almalıyım nvidia mı ekran kartına çok yük bindiren bir oyun değil hangi kombinasyon veya hazır sistem bana yeterli olur bütçe max 12k
  4. C

Çözüldü✓ Kaç watt psu almalıyım ? Önerilere açığım

Oynadığınız oyunlar ve bilgisayarın açık kaldığı süre önemli ama 750w yeterli olacağını düşünüyorum
  5. C

Anakartta yanan turuncu ışık

Güneş gibi parlıyor 😂
  6. C

Rahatsız ediyor gece uyurken sürekli kasa fişini çekmekte ypruyor beni😂
  7. C

Biosdan kapatabilirmiyim peki
  8. C

Anakartımda turuncu bir ışık yanıyor ekran kartının altında kalıyor anakart model Asus prıme b450m-k ll
  9. C

Çözüldü✓ Kasa fanı ışık var haraket yok

Foto boyutu yuksek diyor atamıyorum ki
  10. C

Nasıl değiştircem bilmiyorum ki arka kapağı açtığımda birbirine bağlı 4 adet birleştirilmiş parça var kelepçeli kablolarla zorladım biraz açılmıyor
  11. C

En iyisi götürüp orda baktırmak
  12. C

Elimle yağ gibi dönüyor başka alternatif varmı dostum ya
  13. C

Yeni sistem topladım gamegarajdan öndeki 3 fandan en üstteki fan ışık var ama dönmüyor elimde dokundugumda arkasına fan ısınıyor baya ne yapmalıyım
  14. C

Çözüldü✓ Yeni sistem aldım fan dönmüyor

Arka kapagı acıp baktım hersey nizami her fan kablosu aynı şekilde takılmıs pc calıstırdıgım zaman çalışmayan fana dokundugumda ısınma yapıyor sisteme zarar verirmi
  15. C

1673299819 Fan bağlantılarına nereden bakabilirim
  16. C

Bugün elime geçen yeni sistemde önde 3 adet fan var ve en üstteki haraket etmiyor sebebi nedir çözümü nedir
  17. C

Yardım Anakart arasındaki farklar hangisi daha avantajlı?

B450m-k ll amd işlemci ile tam bir fp ürün terxih edilen benimde kullandıgım bir ürün ama duydugum kadarıyla a520 plus a320 anakartların evrimleştirilip piyasaya sürülen ve memnun etmeyen bir anakart b450m-k öneririm
  18. C

Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-freesync-238-165hz-1ms-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.98 Bi kaç yıl önce deneyimlediğim bildiğim bir monitör hala alınabilirmi sizce bu fiyat segmentinde önerebilceğiniz başka monitör varmı
  19. C

Çözüldü✓ SİZCE BU SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

Teşekkür ederim sağol dostum
  20. C

Çözüldü✓ SİZCE BU SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

https://www.gaming.gen.tr/urun/212672/dost-kayaoglu-dk4-amd-v0-2-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ peki bu nasıl sadece valorant oynuyorum bu açarmı 1672966668 Almışken iyisini mi alayım yoksa bu yeterlimi
Top Bottom