Arama sonuçları: *

1. E

Beyaz Kablonet kutusu fiber mi?

arkadaşlar selamlar geçenlerde apartmana bu resimdeki kutudan takıldı bu kutu fiber internet falan mı oluyor alt yapı sorgulamadan baktım hala aynı hızı gösteriyor aktif olmadığı için mi öyle yani 1000mbpsden yararlanabilir miyim? 1735737956 resmi atmayı unutmuşum pardon
  2. E

Steam 10 dolar oyun önerisi

arkadaşlar steamde 22 dolarım var şuan resident evil 4 almak istiyorum ondan 12 dolar düşünce 10 dolarım kalıyo geriye 10 dolarla hikayeli bir oyun önerir misiniz kütüphanemi aşağıya bırakıyorum
  3. E

Aldığım Bu uyarı virüs mü

tamamdır teşekkürler
  4. E

yükliyim mi hocam yani
  5. E

bilgisayarı her açtığımda bu uyarıyı alıyorum görev yöneticisinden kapatıncada bidaha gelmiyor bilgisayarı kapatıp açıncaya kadar virüs müdür bu
  6. E

40 Dolarlık Steam Sepeti Önerisi

evet hocam oynadım aslında 2 oyun var kafamda elden ring ve resident evil 4 almayı düşünüyorum alınır mı sizce
  7. E

oynadım 2 oyunuda spiderman 2yi bekliyorum artık
  8. E

arkadaşlar 40 dolarım var şuan bu paraya bi sepet önerir misiniz
  9. E

Deneme üyeliği başlattığım hesabın mailini unuttum

direkt buraya atıyo
  10. E

mail hesaplarının hepsinde oturum açmayı denedim belki birisidir diye fakat hepsi hesap oluşturma yerine atıyor ve e postamı unuttum yeri yok maalesef
  11. E

deneme üyeliği başlattığım hesabın mailini unuttum bunu bulmanın bir yolu yok mudur 5 tane mailim var hepsine tek tek baktım hiç birinde üyelik başlattığım yerden bildirim yok
Top Bottom