Arama sonuçları: *

1. T

300-350 TL arası rahat kulaklık önerir misiniz?

gündelik hayat için
  2. T

300-350 TL arası rahat kulaklık önerir misiniz?

evet arkadaşlar 300 350 tl arası bütçem var benim için önemli olan şey sadece rahat olması ve mikrofonun iş görebilmesi daha çok ders ve video izlediğim için rahatlık önemli oyunlara çok az arada giriyorum şimdiden hepinize teşekkürler
  3. T

drop plus mı corsair void elite mi ?

Drop plus mı daha iyidir fury x mi
  4. T

drop plus mı corsair void elite mi ?

yeni kulaklıkk alıcam ama pek bilgim yok bu iki kulaklığı önerdiler bana sizce hangisini almalıyım kulaklıkları kullananlar varsa artı ve eksi yanlarını anlatırsa sevinirim https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-beyaz-gaming-kulaklik/...
  5. T

6-7K arası sağlam bilgisayar önerir misiniz?

Bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok .Yeni sistem alıcam bildiğiniz güzel sistemler varsa atarsanız sevinirim . Oyun ve grafik tasarımcılığı için kullanacağım .
  6. T

6000 7000 TL bütçe güzel bilgisayar önerisi

Bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok .Yeni sistem alıcam bildiğiniz güzel sistemler varsa atarsanız sevinirim . Oyun ve grafik tasarımcılığı için kullanacağım .
  7. T

6000-7000 TL arası bilgisayar önerisi

8. T

Öneri 600 TL kulaklık önerisi

600 TL ve altındaki kalitleli oyuncu kulaklığı önerileriniz nedir ? Önerileriniz rgb kulaklık olursa daha çok sevinirim .
  9. T

Öneri Logitech g432 deneyimlerinizi anlatırmısınız ?

Logitech g432 almayı düşünüyorum bunun öncesinde bu kulaklığı kulanan arkadaşlar deneyimlerini anlatırsa çok memnun olurum
  10. T

Monitör + Kasa önerir misiniz? 🙏🌹

Bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmiyorum oyun oynamak için bir bilgisayar bakıyorum 5000 TL bütçem var monitör ve toplama bilgisayar önerir misiniz? 🙏🌹
Top Bottom