Arama sonuçları: *

1. O

HP Laptop Mavi Ekran Sorunu

Hocam kurtarma menüsünü açmıyor otomatik olarak yine mavi ekran veriyor
  2. O

HP Laptop Mavi Ekran Sorunu

Öncelikle merhabalar hayırlı akşamlar küçük kardeşim kendi laptopuna ayarlardan format atmaya çalışmış nasıl becermişse sürekli mavi ekran hatası geliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  3. O

Monitör kırık geldi ne yapabilirim

Pazartesi günü beni arayıp suçlu tarafın kargo olduğuna kanaat getirdiler ve kargo evime gelip ürünü aldı iade sağlandı şu an yeni ürünü kargoya vermişler yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  4. O

Ryzen 5 3500 O.C Nasıl Yapılır

Öncelikle merhabalar arkadaşlar o.c işlemlerinden pek anlamıyorum ve izlediğim videolarda da pek anlamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. işlemcim ryzen 5 3500 anakartım asus prime b450m k II ekran kartım asus dual rx5500xt ramlerim xpg gammix 8x2 cl16 3000mhz İşlemci ve ram...
  5. O

bu hafta halletmezlerse tüketici haklarına gideceğim
  6. O

asus kargo firmasına suç attı kargo firmasıda satın aldığım yere yönlendirdi ama satın aldığım yer beni arayıp sorunun kargodan olduğunu ve halledeceklerini söylediler siz sadece bekleyin biz sizi bilgilendireceğiz dediler Allah büyük bakalım ne olacak 1606057993 garantisi var firma beni arayıp...
  7. O

Evet
  8. O

Merhaba arkadaşlar daha pazartesi teslim aldığım monitör kırık gelmiş satın aldığım yeri arıyorum beni asusa yönlendirip değişim kağıdı almamı söylüyorlar asusta Kargo firmasına yönlendiriyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
  9. O

6500TL Pc Önerisi 2020 Kasım

Selamlar arkadaşlar monitor hariç max 6500tl pc öneriniz va mıır sistem olursa çok iyi şimdiden teşekkürler.
Top Bottom