Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Çözüldü✓ 3000-4000 TL kasa önerisi

Anlamadım 1 yıl garantisi kalmış hazır sistemin kasasını mı değiştirecekmiş Itopya? Hazır sistemler OEM olarak satılır yani parça parça olsalarda birer bütündürler tek tek iade edemezsin. Olayı tam anlamadım.
  2. kyloitch

Yardım Bu sisteme 550 wat yeterlimi

650 veya 750
  3. kyloitch

Önerilen watt değerinin bir üstü tavsiye edilir her zaman sadece ekran kartın 245 watt çekiyor işlemciyle beraber 400e çıkıyor bu durumda 550 yetersiz en az 600 650 öneririm ben
  4. kyloitch

yetmez
  5. kyloitch

Pc için öneri istiyorum sistem aşağıda

Anakart ve işlemci iyi RAM önerisi: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-good-irdm-rgb-32-gb-2x16-6000-mhz-cl30-irg-60d5l30s-32gdc-ddr5-fiyati,517116108.html SSD önerisi: https://www.amazon.com.tr/dp/B0D84TSN2Q?m=A1W1A54GZC1UNN&tag=epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 Ekran kartı olarak...
  6. kyloitch

Gta Online ve Fivem ?

Oynanır kanka
  7. kyloitch

Öneri Hangi 1 TB SSD'yi Seçmeliyim?

KC300 ve Renegade tamamen birebir aynı iki SSD dostum hatta KC300 bir nebze daha iyi
  8. kyloitch

İkisi de kötü SSD fiyatlarını hak etmiyorlar Renegade varken ayrıca arkadaş Fury Renegade yok herhalde demiş de artık dümdüz Renegade diye satılıyor o SSD
  9. kyloitch

Renegade veya KC300 al geç dost on numara SSD ikisi de aynı zaten sadece isimleri farklı hayırlı olsun şimdiden
  10. kyloitch

Kingston Renegade veya KC300 - Orta Seviye Samsung 990 PRO - Üst Seviye
  11. kyloitch

Monitör Önerisi yapar mısınız?

1080p istiyorsan f/p tek secenek MSI G2412F
  12. kyloitch

25-28K arası hazır sistem önerisi

Tam olarak 1 ay önce full artı full tüm parçaları kaliteli 7500F ve 4060 sistemi 30,000₺'ye aldım çok şükür. 23,500₺'ye, 8400F ve 4060 sistem satıyordu Itopya ben de ekran kartı hariç tüm parçalarını yükseltip kalitelilerini seçerek satın aldım. Öyle bir sistem varsa halen sen de böyle...
  13. kyloitch

2000 TL bandında klavye önerir misiniz?

AKKO bakmanı tavsiye ederim ancak onların da en ucuzlarının fiyatları 3,000₺ civarında. https://www.gaming.gen.tr/ozellik/marka/akko/
  14. kyloitch

2000 TL bandında klavye önerir misiniz?

%60, %75 veya %100 nasıl bir şey?
  15. kyloitch

25-28K arası hazır sistem önerisi

DDR5 - 7500F ve 4060 sistem bak
  16. kyloitch

MEMNUN KALDIĞINIZ PC İÇİN İYİ SES VEREN GAMİNG KULAKLIK ÖNEREBİLİRMİSİNİZ

Razer Barracuda X ben de öneririm. 3,000₺'ye almıştım. On numara kulaklık.
  17. kyloitch

MEMNUN KALDIĞINIZ PC İÇİN İYİ SES VEREN GAMİNG KULAKLIK ÖNEREBİLİRMİSİNİZ

Dolby Access isimli uygulamayı, Microsoft Store üzerinden indir. 42,50₺'ye satın al. Orada özel ayarlar var. Sesi çok daha güzel ve iyi veren ayarlar. O ayarları yap, her kulaklık güzel ses verir. Kaliteli kulaklık daha kaliteli ses verir.
  18. kyloitch

Araba aldım ama hiçbir bilgim yok

Yavaş yavaş öğrenirsin öyle birden öğrenilcek şeyler değil bunlar git yarın Ford yetkili servisine bakım yaptırıcam de arabayı yeni aldım de hiçbir şey bilmiyorum de otur iki sohbet et ordaki adamla
  19. kyloitch

İlişki tavsiyesi verin yol gösterin kardeşinize

kendi yoluna bakmalısın
  20. kyloitch

Instagram İnstagram profil fotoğrafı ss alınınca bildirim gider mı

Gitmez öyle bir güncelleme yapılmadı
Top Bottom